13 binlik bütçemle iki araç arasında kaldım.. 1.4 sportline soonruflu polo ve Opel corsa ( 1.7 DTİ 1.3 CDTİ veya 1.4 Comfort )
Sizce hangisi o fiyatlara ideal ? Hangi araç alınmalıdır ?
13 binlik bütçemle iki araç arasında kaldım.. 1.4 sportline soonruflu polo ve Opel corsa ( 1.7 DTİ 1.3 CDTİ veya 1.4 Comfort )
Sizce hangisi o fiyatlara ideal ? Hangi araç alınmalıdır ?
Corsa 1.7 DTI tabiki de. berkay_Aydın eğer corsa düşünüyorsun ilacın o. kafanda soru kalmaz.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yüklerim dersen 1.7 dti iyidir görünüm olarak daha yeni yüz
Oynamam kurcalamam dersen 1.4 sportline lar 101 hp dohc gayet tatminkar
1.7 lerin piyasası çok canlı bu aralar
1.7 dizeldemek çok şey demek
kesinlikle 1.7 dizel corsa ama vw kalitesi de tartışılmaz
oda ayrı bi mevzu
temiz 1.7'ler 15 binden başlıyo çıtayı yükseltirsen 1.7 güzeldir
Biz 6n aldik 1.6. Ayni ikilemde kaldik. Vw iyidir. Corsa masraf acarsa uzebilir.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
1.7 lerin stock ları iyi gitmiyor diye biliyorum doğrumudur, bi arkadaşa deneyelim dedik 1.6 enjeksiyonlu r19 la da pek yanaşmadı![]()
eskı bi 6n kullanıcısı olarak biraz kabaca olacak ama kusura bakma poloyu at gibi kullanırsın banamısın demez corsa için birsey diyemem cunku kullanmadım.... poloda kronık sorunları war devir dalgalanması ve cogu araçlarda arka stoplardan içeri su alması..... polo tüpü sevmez eger iyi bir ustada tup taktırmazsan veya ayar yaptırmazsan seni arabandan sogutur....
Kalitemi arıyorsunuz yoksa güç ve biraz konfor mu? güç biraz konforsa ki ben olsam bunu seçerim direk corsa alın derim![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
corsa daha yeni ve pahalı duruyo.. polo daha kaliteli olabilir tercih senin..
1.8 connect de öyle diyordu ama 2 boy attık75 hp bi corsa nasıl 90 hp bi r19 u geçebilecek açıklarmısın ? bayramdan sonra stock corsa bulup denemek isterim kardeşim ehliyetin varsa buyur deneyelim
ama yazılımla çok çok değişen bi araç olduğunu biliyorum corsaların ama stock haliyle 75 hp güçle ne kadar yürüyebilir ki üstünden atlar diyorsun birde ??
vw 6n için alırken dıkkat edilmesi gerekenler
Paslı olabilecek yerler:
*-Kapı içi kilit delikleri ve etrafı,
*-Tavan lastiklerinin bitiminde lastiklerin bagaj kapağı ile birleştiği yer,
*-Yan aynaların plastiklerinin altı. Normalde gözükmeyen yerlerdir.
*-Kapı altları, tampon altları ve çamurluk altları, lastiklerin arkasında kalan çamurluk bölümleri kesinlikle kontrol edilmelidir.
Kontrol edilmesi gereken yerler:
*-Elektrikli camların hepsinin çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir. Camların yavaş kapanıp açılması, tıkırtı çıkarması sorunlu olduğunu ifade eder. Bunların olması halinde büyük ihtimal camı tutan plastik parçalar kırılmıştır.
*-Aracın geçmiş servis kontrol belgelerine bakılmalı, yağ değişim zamanları kontrol edilmelidir.
*-Triger kayışının 65.000 ile 100.000 kilometre arasında yada 4 yıl içerisinde değişip değişmediği mutlaka kontrol edilmelidir.
*-Elektrikli ayna rezistanslarının çalışıp çalışmadığı kontrol edilmedilir.
*-İç kısımda bagaj paspasın altındaki fabrika ismi, donanım kodları ve motor kodunun olduğu tabaka hasarlı yada kayıp ise aracın arkadan kazalı olma olasılığı çok fazladır.
*-Hidrolik direksiyon pompası kontrol edilmelidir.
*-Radyatör ve uzantılarının sızdırıp sızdırmadığı kontrol edilmelidir.
*-Hararet müşürü kontrol edilmelidir.
*-Stopların altındaki birleşimde hatalı boya olup olmadığı.
*-Şanzumanın yağ kaçırıp kaçırmadığı, yağ seviyesi kontrol edilmelidir.
*-Şanzuman kodunun stepnedeki kod ile tutup tutmadığı kontrol edlmelidir. Aksi bir durumda şanzuman değişmi yaşanmıştır.
*-Her vites ve devirdeki hızın kontrol edilmesi (Şanzuman toplandı ise doğru dişliler ile toplanıp toplanmadığı hakkında bilgi edinmek için)
*-Ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman uğultu yapıp yapmadığı kontrol edilmelidir.Eğer uğultu varsa bilyalar değişmelidir.
*-Vites geçişlerinin her viteste sorunsuzca geçmesi, geçerken ses yapıp yapmadığı kontrol edilmelidir.
*-Fren disklerinin eğri olup olmadığı kontrol edilmelidir.
*-Arka kampanaların gıcırdayıp gıcırdamadığı kontrol edilmelidir.
*-Kapılara giden kablo demeti, kapı açılıp kapanırken kırılabilir. Kontrol edilmelidir.
*-Krank hava borusunu kontrol edilmelidir.
vw için takip ettiğim bir forumdan alıntıdır
ek olarakta 5 viteste 3000 devirde 90-110 arasında olmalıdır... değilse baskı bitiktir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)