arabama yay alıcam ikinci el bulamadım sizce bu yaylar orjinalmi yoksa İstanbul yapımımı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3185599/detay/
arabama yay alıcam ikinci el bulamadım sizce bu yaylar orjinalmi yoksa İstanbul yapımımı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3185599/detay/
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Trde satılan FK lar cakma, Apexi ler felan de aynen Istanbul yapımı ama eibachın ben su ana kadar cakmasına hiç rastalamadım.
istanbul yapımı mı var bunların bi de ilk defa duyuyorum. ben de yeni aldım eibach set merak ettim .
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
alıyım mı yani ? güveninir mi bilemedim.
millet ikinci eline 250 gibi rakamlar istiyo.
kırmızı eibachlarda boya simli oluyor sanırım ( benimkiler öyle ), yerli üretimde ona dikkat ederlermi bilemiyorum ama sanmam ...
biri şu konuya açıklık getirse iyi olacak, nasıl anlarız çakma mı değil mi şayet böyle bir şey varsa. içime kurt düştü şimdi.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Ben bilindik yerden aldim prokit siyah simli degildi.yada dikkat etmedim o kadar.gidip bakiim simlimi duzmu![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
kolpa olanlarının boyası çok dandik oluyo yere atınca bile boyası soyuluyo hemen orjinallerde böyle bi durum yok öyle anlıyabilirsin bide orjinal yayın üstünde markası parça numarası falan yazar kolpalarda yine byle bi durum yok.
aybah hr gibi yayların kolpası yok die biliorm bnde
daha bugn bzm bi abinin arabasına fk kolpa yay taktırdım kargodan geldiğnde bile byası soyulmştu![]()
Anladim boya simli olucak
Yarin siparis vericem bakalim , burdan paylasicam nasil oldugunu
Son soru 5 cm yaylar siyahmi olucak kirmizimi?
TR distribütörü dp-grup görünüyor sitelerinde dilersen bir ara bilgi al.
212 4227070
Dereboyu Cad. Beysan Sanayi Sitesi, 29
TR34524 Istanbul
OEM+
Kutusunda da numara filan oluyor bildiğim kadarıyla. En azindan benim 2.el aldigim yaylarin orijinal kutusunun ustunde barkodu, numarasi vs var. Kutusunda takilacagi aracin markasi modeli yili bile yaziyor.
En azindan sifir alacaksaniz kutusu olur dogal olarak. Buna dikkat edebilirsiniz.
eıbach 5 cm lık war bendede ama sim filan yok opak kırmızı ustunde barkotu war. bn ıkıncı el aldım bnden once alan kısı sem tunıngden almıs bnde bır sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)