User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ba 830 eg hb si Dyno Kayseri

Resul911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ba 830 eg hb si Dyno Kayseri

Spec;

4-2-1 headers
    51 lik düz boru
    63mm Mugen Twin loop egsoz
    Filtre

aracın kaç hp çıkacağını merak etmiştim. 20 yıllık araca göre normal gibi;

olumlu olumsuz yorumları bekliyorum.

BORKED
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence gayet iyi değer, Honda'nın motoru kolay kolay ölmez. Kayseri'ye geldiğimde bir gün denemek isterim size de uyarsa.Benim aracimda stok 136 beygir.

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resul kardeş sen bunu su yenı açılan expertis yapan yerlerde ölçtürdün dimi şayet öyle birsey yaptıysan çok hatalı ölçüm yapıyor bilgin olsun bende ZC yi olçtürdüm 126 hp verdiydi ama nasıldır ki 160 hp lık vtecle yürüyorduk o yuzden hatalı ölçümler senı yanıltmasın.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gayet iyi değer, Honda'nın motoru kolay kolay ölmez. Kayseri'ye geldiğimde bir gün denemek isterim size de uyarsa.Benim aracimda stok 136 beygir.
    teşekkür ederim. bana herzaman uyar geldiğin zaman bana ulaşabilirsin.

Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resul kardeş sen bunu su yenı açılan expertis yapan yerlerde ölçtürdün dimi şayet öyle birsey yaptıysan çok hatalı ölçüm yapıyor bilgin olsun bende ZC yi olçtürdüm 126 hp verdiydi ama nasıldır ki 160 hp lık vtecle yürüyorduk o yuzden hatalı ölçümler senı yanıltmasın.
    aynen öyle kadir abi expertis yapılan yerde yaptırdık. benim arabam da gayet sağlıklı vtecle birebir denemedim ama peşinde yürüyor
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtecin peşinde yürüyorsa 123 hp değildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtecin peşinde yürüyorsa 123 hp değildir
    kayseri de expertis ler hariç başka deneyeceğimiz yer olmadığı için bilemiyoruz
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Odakta olcturmusun anladıgım kadarıyla. Şoyle bı bılgı paylasayım oncelıkle bildiğiniz uzre dyno konusunda kayserıde kımseyı konusturmam kımse kusura bakamasın, bılınecek en ufak ayrıntısına kadar bılırım, yapılabılecek butun oynamalarıda yapabılırım. Gelgelelım RS 319 plakalı Clıoyu Odakta olcum yaptırtmaya goturdum deniz abı olctu aracımı olcum tamamlandıgında aracım krankta 151hp tekerde 127 cıktı sentedemı bırsey war dıyerek ustama kostum ama tabıkı bır sorun yokmus. 1saat sonrada HY444 typer la denedım, sonucları herkez bılıyor. Bır ıkı hafta sonrada Plaka hatırlayamadım ama Kadırın cok yakın arkası bızımde sewdıgımız kardesımız olan Ömerin vtc le denemıstım sonuc aynadan goremedıgım kadar coktu. zamanında dynoda 128hp olctugum 106gtı ler 3,28gecmıstı falan fılan..
    Dyno bır aracın dıger aracı gecıp gecemeyecegı sorusunun cewabını wermez. ( araclar aynı model ve marka olmadıgı surece)
    Si içinde cıkan sonuc bnce gayet tatmınkar, ama izlediğim video dahılınde nacızane fıkrımı soyleyeyım aracın ya egsozu sıkıyor yada fıltre ıstedıgı havayı cekemıyor gıbı bır ızlenım olustu bende.
    Allah kaza bela vermesın..

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekerde kayıp20kw bıraz fazla degılmı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Odakta olcturmusun anladıgım kadarıyla. Şoyle bı bılgı paylasayım oncelıkle bildiğiniz uzre dyno konusunda kayserıde kımseyı konusturmam kımse kusura bakamasın, bılınecek en ufak ayrıntısına kadar bılırım, yapılabılecek butun oynamalarıda yapabılırım. Gelgelelım RS 319 plakalı Clıoyu Odakta olcum yaptırtmaya goturdum deniz abı olctu aracımı olcum tamamlandıgında aracım krankta 151hp tekerde 127 cıktı sentedemı bırsey war dıyerek ustama kostum ama tabıkı bır sorun yokmus. 1saat sonrada HY444 typer la denedım, sonucları herkez bılıyor. Bır ıkı hafta sonrada Plaka hatırlayamadım ama Kadırın cok yakın arkası bızımde sewdıgımız kardesımız olan Ömerin vtc le denemıstım sonuc aynadan goremedıgım kadar coktu. zamanında dynoda 128hp olctugum 106gtı ler 3,28gecmıstı falan fılan..
    Dyno bır aracın dıger aracı gecıp gecemeyecegı sorusunun cewabını wermez. ( araclar aynı model ve marka olmadıgı surece)
    Si içinde cıkan sonuc bnce gayet tatmınkar, ama izlediğim video dahılınde nacızane fıkrımı soyleyeyım aracın ya egsozu sıkıyor yada fıltre ıstedıgı havayı cekemıyor gıbı bır ızlenım olustu bende.
    Allah kaza bela vermesın..
    evet murat abi odakta ölçtürdüm. senin Rs 319 un maşallahı vardı zaten herkes bilir.
    twin loop sıkıyor diye söktüm. shunk2 egsoz taktım. fakat sonrasında dynoya çıkmadım. üst devirler biraz daha canlandı gibi, filtrede bi skıntı yok.

Madem bu kadar dyno konusunda iddialısın sağlıklı olan bir yer söylede oraya götürelim murat abi
    Bilgi için sağol abi
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resul911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet murat abi odakta ölçtürdüm. senin Rs 319 un maşallahı vardı zaten herkes bilir.
    twin loop sıkıyor diye söktüm. shunk2 egsoz taktım. fakat sonrasında dynoya çıkmadım. üst devirler biraz daha canlandı gibi, filtrede bi skıntı yok.

Madem bu kadar dyno konusunda iddialısın sağlıklı olan bir yer söylede oraya götürelim murat abi
    Bilgi için sağol abi
    Galerıcıler sıtesındekı kose dukkanda serp dyno war,cokta cana yakın ıyı ınsanlar, sapma %1.37 gosterdı en son, BEnde serp dynoyla baslamıstım bu ıse ve cok farklı denemlerde yapmıstım zamanında bakımları tam olan bır serp sıkıntı yaratmadı bna, olması gerektıgı gıbı olcuyordu yanı.
    RS 116 yıda bahsettgım yerde olctum (KENDIM DIREKSIYONA OTURDUM OLCTUM) 181hp geldı oda olması gereken bır sonuc dıe dusunuyorum bence birde orda olcum yaptırt bakalım ne cıkacak.
    Olmadı toplanır gıdersek ben ısyerı sahıbıyle konusurum uygun bır ucretle butun aracları ben olcmek kaydıyla cıkarır bakarız ordanda roll e tabıkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galerıcıler sıtesındekı kose dukkanda serp dyno war,cokta cana yakın ıyı ınsanlar, sapma %1.37 gosterdı en son, BEnde serp dynoyla baslamıstım bu ıse ve cok farklı denemlerde yapmıstım zamanında bakımları tam olan bır serp sıkıntı yaratmadı bna, olması gerektıgı gıbı olcuyordu yanı.
    RS 116 yıda bahsettgım yerde olctum (KENDIM DIREKSIYONA OTURDUM OLCTUM) 181hp geldı oda olması gereken bır sonuc dıe dusunuyorum bence birde orda olcum yaptırt bakalım ne cıkacak.
    Olmadı toplanır gıdersek ben ısyerı sahıbıyle konusurum uygun bır ucretle butun aracları ben olcmek kaydıyla cıkarır bakarız ordanda roll e tabıkı
    aslında benim iş yerine çok yakın 100 metre kadar ama dediğin gibi toplanıp gidersek, dyno günü gibi bişey olursa daha iyi olur. senin specler bizi aşar typer, stage 2 tsi ler, yada polo gti ler olması lazım
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resul911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında benim iş yerine çok yakın 100 metre kadar ama dediğin gibi toplanıp gidersek, dyno günü gibi bişey olursa daha iyi olur. senin specler bizi aşar typer, stage 2 tsi ler, yada polo gti ler olması lazım
    yapalım ınsallah

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bizim sciroccolarda oraya çıktı. Arkadaş aynı setupta tam hatırlamıyorum ama 2 hafta arayla çıktı birinde 219 diğerinde 237 beygir çıkmıştı diye hatırlıyorum. Hadda E46 M3 210 küsür beygir çıkmıştı bir ara fan yokken . Sanırım kalibrasyon ayarı sıkıntısı var..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu dyno nun aynısı Antalyada var dogru beygir göstermemekte kalibrasyon hataları var ya eksik ya fazla gösteriyor kalibrasyonu cok düzgün yapılması gerekiyor =) Mehmet agbi nin cupra 350 hp özgün agbinin dyno da verdigi zaman bu dynoda antalyadaki 300 hp vermişti ama dyno sahibi herşey normal diyor sorun oldugu düşüncesi ortaya cıkınca bir şey mudahale yapamıyor grafik olarak saglıklı gösterim yapıyor ama beygir telazuf u yanlış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bu dyno nun aynısı Antalyada var dogru beygir göstermemekte kalibrasyon hataları var ya eksik ya fazla gösteriyor kalibrasyonu cok düzgün yapılması gerekiyor =) Mehmet agbi nin cupra 350 hp özgün agbinin dyno da verdigi zaman bu dynoda antalyadaki 300 hp vermişti ama dyno sahibi herşey normal diyor sorun oldugu düşüncesi ortaya cıkınca bir şey mudahale yapamıyor grafik olarak saglıklı gösterim yapıyor ama beygir telazuf u yanlış
    herkes sıkıntı var diyor. o zaman başka bir yerde deneyim farkı görmek lazım
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno günü yapalım bencede kayseride deneyecek kimse yok resul nerde o eski 106 lar filan
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dyno günü yapalım bencede kayseride deneyecek kimse yok resul nerde o eski 106 lar filan
    aynen öyle sen de olmasan arabanın nasıl yürüdüğünü göremeyecez
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah....kaputu açsaydın keşke daha fazla hava alırdı...hp lere can olurdu.
    eg sedan vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civicsi_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah....kaputu açsaydın keşke daha fazla hava alırdı...hp lere can olurdu.
    walla iyi olurdu aslında hiç aklımıza gelmedi
    BA 830 Civic Eg
    RS 297 Megan Coupe F7R
    NH 473 Vw Golf 5 Midline
    AR 544 Vw Golf 7 R-Line

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)