Yer : Kartal-Samandıra Bağlantı Yolu
Kaza sanırsam yol süpüren araçlara BMW arkadan çarpmış rampa aşşağı nasıl bir hızla geliyorsa artık araç bu hali almış ve heryer mazot olmuştu bayram günü lütfen çok dikkatli olalım..
![]()
Yer : Kartal-Samandıra Bağlantı Yolu
Kaza sanırsam yol süpüren araçlara BMW arkadan çarpmış rampa aşşağı nasıl bir hızla geliyorsa artık araç bu hali almış ve heryer mazot olmuştu bayram günü lütfen çok dikkatli olalım..
![]()
gelmiş geçmiş olsunn fena olmuş bmw inşallahh maddi hasarla atlatılmıştır kaza...
gariban 106 gti....
koskoca BMW nin geldiği hale bak gerçi biraz hızlı olmasa bu kadar olurmuydu bilmiyorum neyse inşallah ölüm yoktur
Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah hayatını kaybeden yoktur![]()
çok geçmiş olsun ancak resime dikkali bakınca gördüm şoför koltuğuna birisi var başı direksiyona dayalı
Belliki ordan kaptirmis nasil bir duruma dustuyse artik gecmis olsun bende az once ters istikamete gectim araba kalkmisti dedim niye burda bukadar polis var meger kaza olmus
geçmiş olsun inşallah ölüm yoktur..
arabanın kapı sacı kopmuş arkadaşlar, gördüğünüz cam mekanizması ve kapının içi.
Crm performance
15 dk once bende ordan gectım, herkes yakacık sapağından geri dönüyordu. Ben devam ettim sofor hala dıreksıyon basındaydı ambulans falan gelmemıstı. cok kotuydu durumu, ınsallah bırsey olmamıstır..
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Cok gecmis olsun her kimse, fakat araba ciddi saglammis...
Belli bir hızdan sonra kullandığımız aracın markası modelinin bi önemi yok hepsi teneke sonuçta.
Umarım ölüm yoktur.
Topaloğlu
Allah yardımcıları olsun umarım vefat eden yoktur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)