30 lugu 60lıgı falan çıkıcak mı bilen var mı ?
Printable View
30 lugu 60lıgı falan çıkıcak mı bilen var mı ?
iphone kullanışsız menüsüde zor yazı yazmak dahada zor
millet nasıl alışıyor anlamıyorum
özgünden alma iphone falan yerlerde sürünüyordu en son gördüğümde. Hatta jelatini cıkmıstı tükürdü geri yapıstırdı :D
özgün 350ye alayım. dezenfektan işleri 100 tutar nasılsa :P
hakkarı sınırdan 300 ytl eniştem aldı hemde bacak kadar cocugun elınden:)
3g olanı amerikadan aldırıp buraya getiremiyosun artık efe aklında olsun. bi kere internetten sipariş olayını kaldırıyolarmış yanlış hatırlamıyosam. apple storedan alıyosun sadece ve at&t ile sözleşmeni yapıp hattını aktive ettirmeden çıkamıyosun dükkandan. 199 dolara iphone yalan oldu yani ben direk alıyodum yenisinden yoksa. bulabiliyosan ilk nesilden alcan burda kırılmışından :) hatta bana da alabilirsin istersen bi ara öderim parasını :D
mecbur kırılmışından alıcaz. sahibinden de, gittigidiyorda falan 550 YTL'ye kadar sıfırlar mevcut. Sanırım öyle birşey yapıcam. Tabi tanıdıktan bildikten temiz ikinci el bulursam onu da alabilirim. :)
Iphone da msn , skype fln gayet rahat kullanılıyor. Uygulamaları da harika ama bana sorarsanız çoook büyük ve orj. yazılımında vid. çekimi yok , kamerası yetersiz. Eger kameraya düşkünseniz 2. vers. beklemek en mantıklısı. Versiyonlar sorun değil düşürülüyor , yükseltiliyor np. Ekranı biraz belalı , yedeğinin işçiliğiyle takılması 250lirayı buluyor Istanbul'da.
abi 2 mp kamera var. daha nolsun yahu :D ki ben cep telefonuyla çok fazla fotoğraf çeken bir adam değilim.
ben sana canadadan getirtirim canım bekle veri çiğp :D
ne kadar beklicem conem? msne gel :D
aylardır amerikaya giden gelene söylüyoruz bulduğun yerde düşünmeden al diye ama nereye sordursak yok.. şu amerikalılar deli millet.. :D ilk günden bitirmişler bütün iphoneları.. Türkiye'ye getirenler de maşallah oranın 2 katına satıyor.. ama yine en mantıklısı vodafone buraya getirip 1-2 milyardan satmadan önce almak sanırım..
benimde bayadır iphone alasım var,seviyorum böyle cicili bicili özellikli telefonları.
ps:özgünü bir de labirent oyununu oynarken görün:D
abi cicili bicilisini yiim de , o özellikler nedir ya. iPhone teknolojik bi aletse benim PDA ölsün ya , atayım camdan :D
bekle işte agustosta gidiom usa e
efe dıkkat et abı bazn alıyosun dıyokı bozuk cıkarsa karışmam çın malı bılmem nere malına dıkkat et
yok gökhanım tanıdıktan alırım zaten eğer ikinci el alıcaksam. sıfır alıcaksam da mağazadan falan alırım.