waLLa biLmiorm abi telefoncuLar öLe bişe dedi ama tam hatirLayamadım. Ama amerikadan daha cok ucuza geLir
waLLa biLmiorm abi telefoncuLar öLe bişe dedi ama tam hatirLayamadım. Ama amerikadan daha cok ucuza geLir
anlaşmalı olucak gene işte yurt dışındaki sistem ama tr de nasıl olur bilmiyorum insan tırsıoayda 100 milyona 18 ay fln derler ahah
arkdaşım bence iPhon güzel alet ama büyük biraz 3g lisi çıkcak doğru ama türkiye fiyatı 2 milyar olucak diye bir söyleti dolaşıyor imkanınavarsa abd getirtir ama türkiyeye gelince abd dekiş fiyatı 3 katlıcak o yüden bece abd getirtmek mantıklı ama abd getiritiğinde 3g türkiyede destek sağlamıyora vodafon getiritiyor ama tam destek sağlıcakmı bilmiyorum istersen iPhon hakında deteylı bilgi edinmek istersen www.pcworld.com.tr de bulabilirsin
konuyu hortlatıyorum ama cok yakın bi rakadaşta var iphone ve stıyor 600 ytl istiyor .1ay oldu alalı.bu sürekkli çine gidip geliyor.varmı bunların çakması fln.
Var var ifon gibi görünüyo ama içi başka bişey. Tuş kilidini bile aynı yapmışlar ama.![]()
yani anlasılabilir basit özellikleri varmıdır.elime aldıgımda neresinden anlarım cakma oldugunu...
eüheü bu tarz ilanları nası insanlar açıo hep merak etmişimdirojinalden avantajları fln
bilmemnestore sanki türkiye distribitörü
telefona diyicek birşey yok güzel telefon ama sadece makine olarak güzel
ama o windows mobile varya standart microsoft faciası bence çok büyük değişikliğe gidilmesi lazım o işletim sisteminde telefonun hiçbir ozelliği kullanışlı olmuyor.
bi symbian ı ornek alsalar veya iphonu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bugun omnia kullandım iphone dan sonra kullanılabilirlik olarak cok zorladı beni dokunmatik olarak iphone bence hala tek![]()
gela skıns verım ıphone lere ahhahaha150 çeşit
N95 8GB iyidir kullanan yok mu hiç aranızda ? bence çok daha iyi.1gün iphone kullandım fitil etti artık video kaydetme özelliği falanda yok ben ısınamadım.
utku kaydedebiliyor sorunsuz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
çok gereksiz bence ben hiç sevmedim :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)