2.5 yildir bu durumda f10 gormedim. simdiye kadar f10 da olen de gormemistim. bu aracin hizi cok fazla. a diregi katlanmis b diregide yerinde degil. Allah rahmet eğlesin
Printable View
2.5 yildir bu durumda f10 gormedim. simdiye kadar f10 da olen de gormemistim. bu aracin hizi cok fazla. a diregi katlanmis b diregide yerinde degil. Allah rahmet eğlesin
Allah rahmet eglesin
netteki haberlerde de direk vatandasın ölmüş fotosunun konması ayrı bir salaklık
sevenlerine Allah sabir versin,yalnız kader F10 yada F20'ye bakmıyor arkadaşlar nihayetinde 0.75mm sac ile üretilmiş bir araç,
yaşam alanı çok darbe almamış gibi duruyor ama emniyet kemeri takılı değildi muhtemelen.. Allah rahmet eylesin mübarek bayram günü çok üzücü..
mercedes veya bmw de bir yere kadar... kamyon, ağaç, duvar vs. gibi bişeylere çarpınca sonuçlar kötü olabiliyor. Allah rahmet eylesin.
bayram olunca kaza haberleri malesef 10 katına çıkıyor. dikkatli olmak lazım.
Allah rahmet eylesin, kemer yok - emniyet seridini kullan - yuksek hizda gazla cahilligin feci sonu yazik bayram gunu..
Sürücü kemer takmış olsa kapıyı açar inerdi arabadan yazık gerçkten çok yazık. Toplum olarak öğrenemedik cahil kaldık emniyet kemeri konusunda.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, nasıl bir hızla vurmuş ki bmw ne hal almış, çok kötü çok...
muhtemelen adam frene bile basamamış. Oysaki kurallara uyulsaydı, hız limitinde gidilseydi emniyet şeridine girse bile muhtemelen kapıyı açar çıkardı. Biz insanoğlu ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz. Allah rahmet eylesin. Bayram günü kötü olmuş, tüm sevenlerine Allah sabır versin.
Kazanın olduğu bölgede tüm sürücüler(bende dahil) özelliklede gişelerden çıkıp kartal yönüne devam edenler sürat yapıyor. Benim anlamadığım o bölgede özelliklede eğimden dolayı görüş oldukça açık emniyet şeridi bile olsa kocaman kamyonu nasıl görememiş onu anlamış değilim. Burda bmw sürücüsünün uyumuş olma ihtimali yüksek geliyor bana. İkinci bir konu ise bayram öncesi herkes emniyet kemeri diye bas bas bağırırken kazaya karışan iki aracın şöförününde uyarılara kulak asmadığını görüyoruz. Allah rahmet eylesin.
son günlerde gördüğüm kazalar sebebiyle ayağım gaz pedalına gitmiyor desem yeridir. kendimden çok başkalarına zarar vermekten korkuyorum. küçük bir hata bir çok insanın hayatınında geri dönüşü olmayan zararlar verebilir. Allah rahmet eylesin.