full klima acık karma kullanım golf 1.6 tdi
polo tdi yazılımlı, 100 aldım, full klima açık, trafikte de kalınmalı, gazlamalı da 400 km, tahmini bir 60-70 km si var.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Caravelle 180 HP (2060 kg boş ağırlık)
Şehiriçi klima kapalı tüketim
100 lira 300 kilometreye tekabül ediyor
![]()
Bir hafta önce Fethiye' ye gittim aracımla, depoyu Beylükdüzü Opet' te doldurdum tam 758 km sonra 125 TL Mazot aldı. 16 kuruşa denk geliyor110-120 ile gittim hep, sabaha karşı klima açtım ve arabada kar lastiği var
![]()
97 Saxo 1.4 i 8V aldım yeni araç olarak fiesta 1.4 16v fun vardı sattım. Mudanya'dan devrini aldım aracın İstanbul'a gelmeden önce satıcı sağolsun deponun dibine ekmek banacak kadar bitirmiş100 tl bitik depoya aldım. 303 km'de ışık yandı. 150 km'si full klima açık şehirler arası 110-120 ortalama kalan 150 küsür km şehir içi full klima açık bayramda akraba ziyaretleri vs. Dedim uzun yol gibi sürdüm ışık yanınca 100 daha atıp tekrar şehir içi deneyeyim dedim tekrar 100 TL daha aldım 299 km'de ışık yaktı çekmeköyde oturuyorum az çok şile yolu nevzat demirin önü ordan altunizade trafiği bilenler olur. Yine full klima açık 299 km yapınca yüzümü güldürdü yakıt tüketimi. yine denemek için ışık yanınca 50 daha aldım 130 küsür km'de günlük km daha ışık yanmadı.
Fiestada klima yoktu, onun için sattım zaten, 100 tl ile 280 ortalama yapıyordu. Saxo nun 8V motora rağmen klima açık bide daha fazla km yol gitmesi gayet g
buraya mazotçular yazmasın moral bozuyosunuz![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
1.5 dci sandero sanırımfotoğraftan öyle gözüküyor
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 TCT Prins LPG
100 TL lpg ile 450km uzun yol şehir içi karışık klimalı (antalya-ısparta-keçiborlu geri ısparta üzeri antalya)
#eksikpazar
50 lik gaz aldım yine2.09 dan
gaz bittiğinde km saati 220 yi gösteriyordu10 km sini benzinde gittim diyeyim 210 km
şehir içi kasmadan sıkmadan normal kullanımda 23krş
daha ötesi olmaz mutantta şehiriçinde
(lpg fiyatıda düştüğü için )
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Dizel için soruyorum.
Uzun yolda en çok km yaptıran yakıt hangisi ? Aldığım günden beri shell nitro koyuyorum. Ama biraz gazlayınca maşallah 7litre ortalama geliyor hemen. Ki bunun yakıttan olduğunu keşfettim. Bp den aldığımda aynı rota aynı performanslı kullanım aynı hava koşulunda ortalama 6.8de kaldı. (fişten hesapladım)
Uzun yol yapacağım ve bu sefer km kasacağım. En az yaktıran yakıt hangi firmanın hangi mazotudur ?? fuel save sanırım her istasyonda yok. En çok km yaptıran yakıt hangisi ?
Fuel save rezalet bi yakıt bence alma...Dizel kullanırken hepsini denemiştim bp daha çok gidiyordu shell ve opete göre. Opetle daha gürültülü calısıyordu araba zaten.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben en çok mesafeyi petrol ofisi ile görüyorum.Ortalama cidden zor artıyor..Ama araba daha sesli çalışıyor ve performans shell nitro gibi olmuyor.O yüzden nitro alıyorum hep.Hani arkadaş çevremde rollerde falan bile fark ediyor nitro.Performans olarak bi tık iyi diğer yakıtlara göre.
1.4 tdı fabia aracım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)