Fn1 civic type-s sahibiyim alalı 1 ay oldu. İ-shift değil manuel şehir içi sakin kullanımım 7.3 seviyelerinde max 8.0 oluyor. Ankara aydın arası 550 km 6.1 idi. Lpg yok bu arada. Ama bazen yakmasın diye okşuyorum pedalı![]()
Fn1 civic type-s sahibiyim alalı 1 ay oldu. İ-shift değil manuel şehir içi sakin kullanımım 7.3 seviyelerinde max 8.0 oluyor. Ankara aydın arası 550 km 6.1 idi. Lpg yok bu arada. Ama bazen yakmasın diye okşuyorum pedalı![]()
araca lpg taktıgında benzinde yaktıgından bir miktar daha fazla yakar. Ancak lpg litre fiyatı düşük olduğundan kar edersin.
ş.içi 8 ş.dışı 6.1lt benzin normal değerler. desteğe gerek yok yani.
ama senin dediğin 0.14krs biraz ütopik değerler.
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Benim değerlerle ilgili aksini söyleceklerini sanmıyorum. Bir litre daha az söyleyeyimde havam olsun gibi bir derdimde yok. Paylaştım ki zamanında ben güncel değerleri bulamamıştım umarım birileri faydalanır . müsait bir zamanda resimde koyacağım inşallah
Peugeot 206+ 1.4 LPG'li geçen hafta uzun yol yaptım, 3 kişi klima kapalı 110-120 sabit hızda 18 kuruş yaktım
Yani uzun yol 100 TL ile ortalama 550 km![]()
Fb7'yi bilmemde vtec2'yle arkadaşın bahsettiği değerleri yakalamıştım bende lpg ile.
Adana-Antep arası, %90 90-100km/h 2 defa 180 190'a kadar basarak. ( Klima kapalı)
Adana'da doldurdum, Antep'e girdim kilis garajına gittim onun ardından doldurdum. 230km olmuştu dolduralı, 35lira lpg almıştı. Lpg'nin litresi 2,3x lerdeyken.
Km'de 16 kuruşa denk geliyordu yani.
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)