Buyuk gecmis olsun, durmamakla en dogru olani yapmissiniz.
Bence ugrasmayin , davaci olsaniz bile hicbir sey cikmaz.
Printable View
Buyuk gecmis olsun, durmamakla en dogru olani yapmissiniz.
Bence ugrasmayin , davaci olsaniz bile hicbir sey cikmaz.
Soktuğum iki tane p.çi yuzunden hapse girmek an meselesi ülkede...bide canima kasıt ekstra isgence sebebi...allah korusun dostum sakin adammissin vesselam
Ulan neyine güveniyorsunda tanımadığın adamın aracına zarar veriyorsun..Aşşağı inse olmayan beyninize iki tane delik açsa hoş mu olur ?
Bunun nefsi müdafaa'sı falan yokmudur ? Varsa eğer ciddi ciddi öldürmek lazım,ülkeye hizmet olur.
Geçmiş olsun.
memlekette suç öyle bir kısır döngüye girmişki insanlar suç işlerken bile aşırı rahatlar çünkü ağır cezaları yok .. adamın bir semtte teybi çalınsa polise gitse polis o semtteki o teyp hırsızlarını biliyor zaten eliyle koymuş gibi adamları getiriyor sonra mahkemeye çıkıyorlar sonrada ya salınıyorlar yada bir kaç ay yiyip çıkıyorlar aynısı gaspçı hırsız darpçı v.b içinde geçerli bu insanlar artık yasadan polisden hakimden korkmaz olmuşlar bağışıklık kazanmışlar nasılsa bize bir şey olmaz zihniyetindeler hoş hapse girselerde ordada tatil köyü gibi geliyor onlara içerde bol bol dinlenip kafayı dinleyip sohbet edip çıkıyorlar bir kaç ay sonra dışarı.. sonra gene aynı şeyler..
allah kimsenin başına vermesin zor bir durum allah işinizi rast eylesin
hırsızı zaten hırsız sanıp durdurmaz...Allah kimseyi kötüye denk getirmesin bunlara bi çözüm lazım ...asmak lazım ya neyse
çok saol alper abi ama yapılıcak bişy kalmadı olay yargıda artık şimdi gitsek mahallererine olay yapsak ne fayda... allah en yakınlarından gani gani çıkarır inşallah.
aynen öyle düşünüyorum şimdi beni gördüklerinse sopa vs çıkarttılar bende iyice gaza yüklendim... ya gözü kara çocuklar olsalardı çekilmeseler o arabanın önünden noolucaktı ??? yada 30 santim sağa çevirseydim direksyonu... :mad:
Geçmiş olsun,
Şikayetinizi devam ettirin, devam ettirdiğiniz sürece dava devam edecektir; zira uzlaşma çalışmaları yapılabildiğine göre olay gasp-yağma olarak nitelendirilmemiş.
Maddi-manevi tazminat davasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Davayı kazansanız dahi 1 TL tahsil edemezsiniz. Boşuna avukat ve dava için masraf yaparsınız.
Nacizane tavsiyem; iyi kötü mutlaka aracınızda iyi bir araç kamerası olması gerekmektedir. Çocuğa çarpmış olsanız tüm bu anlattıklarınıza şüphe ile yaklaşılır kuvvetle muhtemel de kimseye derdinizi anlatamazdınız. Sadece bu tarz olaylar için değil tüm kazalarda geniş açılı bir kamera haklılığınızı ispat aracı olabilir.
şerefsizler heryerde. inşallah birgün yine böyle durumda birisi iner 2 şer tane sıkar da biz de duyarız. zerre kadar üzülmem. içim soğur... insan hakları vs hikaye artık. pkk bayrak çekmiş, biz gaspçı vurmuşuz çok mu ? allah yardımcınız olsun. elinizden gelen maddi manevi en büyük zararı vermeye çalışın. hayatlarından bezdirin..
şu kamerayı zorunlu kılsalar türkiyede aslında ne kadar güzel olucak pahalı bir şeyde değil..
tekrar geçmiş olsun kardeşim
konuştugumuz gibi yapsen
geçmiş olsun.
mahkemeden salıverildiklerinde keşke ezseydim diceyeceksiniz ki keşke öle yapsaydınız görgü tanıdığı olmadıktan sonra ben gerigeri gelir birdaha ezerdim.. elinde sopa bıçak gece vakti dolaşan çocuktan bi s.k olmaz zaten yaşaması zarar.. kim nerelerini savuncak anası babası yokmuş kaçmasın kardeşim esirgeme kurumundan bakan kişinin yanından sahip çıksınlar bugun gasp yapar yarın eve barka girer para için adam vurur daha çok para olsun diye eroin esrar kokain satar bu kımıl zararlılarını ezmek vatana hizmettir.
nasıl bi ülke haline geldik ya çok geçmiş olsun
teşekkürler anladım ki mahkemeden 9.000 tl gibi bi zarar verebiliyioruz karşı tarafa yada ailesine ama o para karşı tarafda olmadıktan sonra neye yarar... :(
Geçmiş olsun. İnş tez zamanda halledersiniz süreçleri.