bakın tesisat diye aratınca neler geliyor
tabiki hoparlor anfide var aralarında ama halk dilinde tesisat-tesisatçı = musluk-boru demek.
google da tesisat diye aratın, görsellere tıklayın
https://www.google.com.tr/search?q=t...DIOxtAbL3oHgBw
bakın tesisat diye aratınca neler geliyor
tabiki hoparlor anfide var aralarında ama halk dilinde tesisat-tesisatçı = musluk-boru demek.
google da tesisat diye aratın, görsellere tıklayın
https://www.google.com.tr/search?q=t...DIOxtAbL3oHgBw
tesisat iyi yine tesko var bide kısaltılmışı. Hani Hakan , Hako gibi![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
En ayar olduğum cümlelerden biri, "Abi arabaya tesisat yaptırdım/çektirdim...vs" Bende bu cümleyi duyduğumda inadına ne tesisatı su tesisatı mı diye cevap veriyordum/veriyorum.
Tesisat aslen doğru bir laf hoparlör anfi ana ünite arasındaki kablolama çekilen ağdan gelir tesisat lafı.. bunların bütünüdür.. abi benim tesisatda sorun var dendiğinde sorun 50 farklı noktada olabilir müzik sisteminde o yüzden genel tesisat lafı geçer yada benim tesisat fena değil dendiğinde aracın içindeki distorsiyondan tutda kullanılan kablonun ara kabloların duyların sigortaların v.b kalitesine kadar içerir bunların bütünüdür..![]()
müzik sistemi, ses sistemi belki en doğrusudur ama pek kullanılmıyor kullanıldımıda insanlar genelde sadece hoporlör yada teyp olarak algılıyorlar ses yada müzik sistemini..
adamın bin tl lik teybi vardır iki bin tl kablolamaya para harcamışdır kimse bilmez o kısmı
benim arabadaki tesisat iyi dendiğinde konuşulan şeyin su tesisatı olmadığını büyük ihtimal karşı taraf anlıyordur![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yaşadığım çevre de woofera da komponenta da "kabin" diyorlar. Tesko ya göre daha vahim bence![]()
Müzik sistemi için ayrı hatlar kablolar parçalar kullanılarak örülen yeni bir ağ ,altyapı var. O yüzden tesisat lafı bana yanlış gelmiyor eğer ki tüm sistem ima ediliyorsa, ha yok sadece ''apuurlürrr'' leri içine alıyorsa yanlış tabi ki... 'Araba da set var ' derlerdi eskiden, ben de ona ayar olurdum, ne seti çatal bıçak seti mi diyeTesko' nedir onu bilmiyorum?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
abi tesisat dedimmi bu çıkıyorsu tesisatı ayrı olarak görüntüleniyor,
https://www.google.com.tr/search?q=t...J8iQswbAroCgBw
değindiğiniz yer doğru ama ben bile kullanıyorum bu lafı. müzik sistemi demek ne biliyim. sanki çok uzman sistemlerimiz varda aktif sistemlerde iş yapıyoruz gibi oluyor. tesisat daha çok piyasa mallarıyla kullanıyoruz hani çıtır bişeyler yaptık gibisinden kullanıyordum ben.
ayrıca kablolama yüzünden tesisat dendiğide aşikar. elektirik tesisatı, su tesisatı gibi müzik sistemleride bir ton kablolama elektirik ve toprakmala yüzünden tesisat deniliyor.
TR - B13
90 dan beri dillere yapışan bi kelime , değişmez bu saat den sonra![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Herkesin bi soyleyis tarzi vardir kimseyi ne dedigiyle yargilamak olmaz muzik sistemide denir teskoda denir sql & spl sistemde denir
yok yok öyle değil o iş
ortak bir nokta bulmak lazım, saçma sapan herkes kıçından element uydurursa eğer,
abarth marka eksoz bir bakmışsın abartı eksoz olmuş
anlatabiliyormuyum?
tesisat, teskoya dönmüş bile
birkaç sene sonra allah bilir bizi neler bekler
edit:
aynı şey kış lastiklerinde oldu
koskoca "kış lastiği" ismi, oldu "vakumlu lastik"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)