stokta yok bende bekliyorum hacı. olmadı gelince bendekini vereyim. bu akşam gelirim büyük ihtimal.
gelicem abi inş. :)
Printable View
fd6 civic var denermiyik ? :D
ben arabayla gelcemde clio cok hızlı gelir gürsel aga cok yavas kalır :D belki mc te yanınıza ugrarım durumlar karısık biraz
Deneme varsa alo yapin gelir denerim MC de beklemek ney gürsel ihtiyari varsa zaten gelmem cocuk combalakla mi uğraşcaz BİRaaaderrrr
asdhfuasdf :D
asudhaushdsauhd :D corolla var alperin otomatik, golf var 1.6 manuel dur ben bi karıştıraym ortalıgı :D
Olum kariştirmaya göre bişey yok gürsel arabayi getircekse bende doblonun yazilimi stage2+plus yapip gelem
gürsel aga nedir bu gençlikten çektiğimiz yaw.
bursa kazan ben kepçe. Nilüfer dosab oradan yıldırım kestel barakfakih hepsini dolaşıyorum bütün gün. Karabatak gibi bi fabrikdan çıkıorum diğer fabrikaya giriyorum :D Nilüferdeyken barakfakihden arıolar gel die hop çevreyolundan oraya. Dosaba geçiyorum hop yıldırıma çağırıolar.
listemiz golf 4 golf 6 crx taunus cosworth :D
yarım saat içinde mc de olcaz gelmek isteyenlerin dikkatine
ikibuçuk jiip var deneyecek varsa onu da getirelim konvoy olarak 7 8 arabayla :D
Arkadaslar stock cruze varmi hic fd6 mi cruzele denemek istiyorum 124 lik olaniyla?
Senide bekliyorum ozmn arkadasim orda gorusuruz ok kib by ;)
güzeldi eğlenceli oldu en yakın zamanda tekrarlamak lazım :)
fotoğraflar daha bana gelmedi cihan abi gelsin atıcam hepsini :) baktımda cok güzel fotograflar var :)
Foto. Cekmeye otobanami ciktiniz vaaay arkadas.
Dun aksam benim 11 den sonra kanima girdiler ciktik.otobana bi baraka yaptiricam karar aldim...