Mınçıka ne la Nançaku olmasın o ashudhasd
Printable View
Polisin yaptigi ise tukureyim, Istanbulun 10 trafik isiginin 8'inde bu pislik dol israflari, dilenciler, mendilciler var ama bir Allah'in kuluda ulan halkin huzurunu bozuyorlar zorla insani cileden cikartiyorlar diyip bunlari iceri almiyor.
Canım uğraşma boşuna diyorum tamam abi deyip hemen başka arabaya yapışıyorlar. Daha sözümü dinlemeyen olmadı ben de anlamıyorum neden ısrar etmiyorlar, kötü hissettim şimdi kendimi :D
geçenlerde diyarbakıra gitmiştim çocuklar resmen arabanın ön camına atlıyor böyle bişey görmedim hayatımda :D
evet geliyolar ufacık cocuklar zaten itilip kakılıyolar.. okuyon mu diyorum yasın kac diyorum zaten ne yapıcanı unutuyo veriyorum ne varsa gidiyo:)
yeri geliyo saatlerce araba yıkıyoruz velet elini surdu diye dovek mi kusta sıcıyo sapanlamı gezek.
bide cocuk, erkek, yaslı tmm ama kucagında cocukla gelen kadınlara vermiyorum.Onları acındırarak kullanmasınlar bari.
Bu tarz şeyler prim yaptıkca cogalıyo herkez artık psikoluga yatarak bişyler elde etcem modunda
Bizim burada sadece gelin arabalarına salça oluyorlar kaputta biraz seyehat ettikten sonra da sağ yada sol çamurluk üzerinden kayarak adrenalin salgılıyor ve salgılatıyorlar :)
inip dövün gaz cop mop boş iş.
denk gelirse eziverin gitsin.. yan koltuk boş olursa kuru sıkı silah taşıyın :) sırf çocuklara değil herşeye etkili oluyor :D
Merterdeki hot blonde'ların herkes peşindeymiş haberimiz yokmuş :hehe:
Çocuk onlar nolacak yea diyen arkadaşlar.. Geçen yıl inönü stadının önünde iki farklı olayda iki kişi öldürüldü.. Cam silme parası vermedi diye.. İş çıkışı trafiğinde cam patlatıp arka koltuktan laptop çalındı.. Benim bildiğim aynı yerde 3 kez yaşandı.. Koşarak kaçtılar kimse de birşey yapamadı.. Bu olaylar kim bilir kaç kere daha oldu.. Siz neden bahsediyorsunuz yahu..
O hırsızları gördüğümde kovarım, bağırırım, huzurumu bozanın huzurunu bozarım.. Çocuk falan değil yetişmekte olan yol kesen eşkiyaları onları.. Boşversenize..
Ben gül satmaya çalışanlara ayar oluyorum.
Bir gün Florya da ışıklarda duruyoruz.Yaz aksamı hava yeni kararıyor.Cam sunroof açık.Arabada 2 erkeğiz.Birden camdan çiçekleri içeri soktu.Tam o ara yeşil isik yaninca ben çiçekleri kaptım arkadas gazladi kaçtık gittik :D
Cam silmek isteyen oldugunda da hiç muhattap olmuyorum.Bi süre sonra bela okuyup gidiyorlar :D
gecen bende ısıklarda denk geldım bayan surucu hayır dedı sıldırmedı sıleceklerı actı hemen gıtsın dıye elınde bez olan kucuk kızda cama tukurdu:Dkacmıyoda bırde kufur edıyor:)
Bagdat caddesine barlar sokagindan baglanirken bir cocuk yaklasti , direk camlari kapadim , sunroof acik kalmis , onuda kapatirsa velet egik atis calismis bi tukurdu yandaki arkadasimin ustune geldi :D isik yandi kaputa atladi cekil diyorum cekilmiyor bagiriyorum yok . yavas yavas ilerledim caddeye ciktim hala yok inip cocugu kaputtan attim resmen . Hala bagirip laf edioduda bi isliga 20 olmasinlar diye devam ettim :D isin komik yani ayrida durum icler acisi
Bana da genelde teşekkürler istemiyorum dediğimde gidiyorlar siliciden çok satıcıya denk geliyorum. Işıklara geldiğimde stres oluyorum resmen, sülüğüde sülük gibi yapışıyor resmen.
Aurisle olunca genelde laftan anlıyorlar fakat iyi bir araba varsa kaputa bile çıkabiliyorlar..
Ortaköyde çocuğu kaputun üstüne alıp götürmüştüm..