User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 97 saxo vts problem :(

tolganin
    Misafir

Exclamation 97 saxo vts problem :(

herkeze iyi günler
    97 model saxo vts aracım var gecen gün 650 km bi yol yaptım son 30 km de cok deisik bir sorun ile karsılastım sorun şöyle normal 90 km hızla yolda seyir halinde iken arac birden ateşlemeyi kesti gaz teli koptu sandım birden basıyorum basıyorum sadece yavaslıyor sonra kenara çektim stop etti ve çalısmadı bi 15 20 dakka baktım kaputu acıp bekledim arada denedim calısmadı sonra araç biraz sogudu ve calıstı neyse bi 5 6 km gittim tekrar yaptı bogularak benzin yemeyerek stıop etti kesik kesik yedi hep 30 km yolu 4 saatte bu sekilde geldim izmirde usta bulamadım bornova 3. sanayi sitesinde kime gostersem anlyamadı ecu baglantıları yokmus ariza tespit için vs. bu konuda bir fikri veya yardımı dokunacak biri varmı usta tavsiyeside olur geri donucem mahsur kaldım burada herkese şimdiden teşekkürler

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolganin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze iyi günler
    97 model saxo vts aracım var gecen gün 650 km bi yol yaptım son 30 km de cok deisik bir sorun ile karsılastım sorun şöyle normal 90 km hızla yolda seyir halinde iken arac birden ateşlemeyi kesti gaz teli koptu sandım birden basıyorum basıyorum sadece yavaslıyor sonra kenara çektim stop etti ve çalısmadı bi 15 20 dakka baktım kaputu acıp bekledim arada denedim calısmadı sonra araç biraz sogudu ve calıstı neyse bi 5 6 km gittim tekrar yaptı bogularak benzin yemeyerek stıop etti kesik kesik yedi hep 30 km yolu 4 saatte bu sekilde geldim izmirde usta bulamadım bornova 3. sanayi sitesinde kime gostersem anlyamadı ecu baglantıları yokmus ariza tespit için vs. bu konuda bir fikri veya yardımı dokunacak biri varmı usta tavsiyeside olur geri donucem mahsur kaldım burada herkese şimdiden teşekkürler
    O kadar ustaya goturmussun herhalde bakmışlardır ama bobinle alakalı bi problem olabilirmi ısınınca kesiyordur belki ateşlemeyi
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ateşlemede sıkıntı var bobin orjinal mı araçda lpg var mı

tolganin
    Misafir
    bobin orjinal araçta lpg yok arkadaslar

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde usta olmazmı ya ne tarafdasın aracın nerde ona göre yönlendirelim
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

tolganin
    Misafir
    birde tam kesmiyor boguluyor arac bir süre sonra zengin karısım kokuyor cig atiyor bogula bogula stop ediyor

tolganin
    Misafir
    karşıyaka daım ama heryere gidio arac 10 15 km yol yapıo sonrasında sıkıntı oluyor izmir üzerinden 97 model vts ye ariza tespit baglayabilecek bi usta bulsam yetecek herkezde mk2 için kafa varmıs eski vts için yok diyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba belli bi hıza ulaşdıkdan sonra birden boğulmaz düşük hızda boğulursa yürümez birden kesmesi boğulmayla alakası yoktur tahminim motor arza lambası falan yanıyormu araçda şuan
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

tolganin
    Misafir
    lambalar ariza vermiyor hiç hersey normal sadece ısı artııktan sonra boguluyor arac tüm hız ve viteslerde sonrada iyice bogulup stop ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı başımıza geldi bobin bobin kabloları buji vs bakın sıkıntının ateşlemede olduğu kanısındayım bide benzin pompası orjinal mi

tolganin
    Misafir
    vallahi arac bir senedir bende pompa orjinal sanırım sadece arac 90 dereceye cıktıktan 10 dakka sonra yapıyor baktırıcam bakalım bakacak bir usta bulabilirsem herkez kaçıyor vtsden

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzeri birkaç sene önce başıma bobinden geldi. Başta herşey güzel gidiyor, birkaç km yol gidiyorum sonra hızlanmak için biraz daha gaza bastığımda ateşlemeyi kesiyor ve sanki motor boğuluyormuş gibi duruyordum. Egzos patlatması ve leş gibi kokular da cabası Sonra bobinin saçma sapan ateşleme yapması nedeniyle olduğunu farkettik, sizin sorununuz da buna benziyor. Isındığında ya da yüklendiğinde ateşlemeyi kesiyor, yarım saat bekleyince tekrar düzeliyordu.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

tolganin
    Misafir
    tam da saptayabilsem bi sorunu ne ise deistiricem ama kesin bise de bilmiyorum bakıcam bugun bakalm sanayide

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ateslemede buyuk ihtimal. Bobin buji ve buji kablolarina bi baktirin %90 burda problem

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1- krank sensÖrÜne bak gevŞemİŞmİ yada saĞlam mi
    2-bobİnİ sÖk bujİlere geÇen yerlerİ elektrİk banti İle sar
    3 benzİn basincina bak

baŞka bİrŞey Çikmasi lazim
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun bendede oldu pompanın bir oyunu çıktı soğuyunca çalışıyo ısınınca bacıncı düşüyodu hatta iyice ısınınca hiç basmıyodu ses bile gelmiyodu...

ama orçun aganın dediği doğru
    krank sensörü
    bobin
    yada bezin pompası başka seçenek yok bence
    -- Japan center --

darksideİmpreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısı bendede olmuştu geçmiş zamanda, bujilerin üzerine geçen siyah uzun parça, ateşleme bobını olarak geçiyor sanırım. kazalı 106 gti dan çıkmasını bulup takmıştım.

tolganin
    Misafir
    karıstırırken baktım ki ikiz role dedikleri parca kararmıs arabayi yine stop ettirdim ve baktım ki bu role cok ısınıyor kararmıs birde ondan da olbilirmi acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak ihtimaller üzerinde durmayı götür dediğim yere baksınlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)