Bu secenekler arasindan rocco tercih ettik arkadasa cok memnun tek sikintisi yazilim yok hala
Printable View
Bu secenekler arasindan rocco tercih ettik arkadasa cok memnun tek sikintisi yazilim yok hala
Almandan şaşma
aynı konuyu eylül de ben açıcaktım aynı araçlara bakıyoruz bir de Renault Laguna coupe ye bakın 63 bin tl falan fiyatı ama oda baya şık ve dolu duruyo sizede kolay gelsin gerçekten zor bir seçim tüm araçlarında kendine göre artısı var :)
direk scricco alırdım ben olsam...
Scirocco > Megane > RCZ > 308
dayan gitsin rocco ya :D alman herzaman almandır :)
bütçe olarak ne seviyelerdedir bilemiyorum ama araçların sıfır olduğunu düşünürsek tahmini 70 80 civarlarında duruyor o paralarada bence yeni kasa tek kapı dizel bir audi a3 de alabilirsiniz
Audi A3 1.6 TDI Ambition 2012 Model 77.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 132101460
Audi A3 1.6 TDI Attraction 2013 Model 75.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 127697435
Mantıklı olan Scirocco fakat 308 in gorselligi hic birisinde yok ufak tefek oynamalarla cok saglam bir arac ortaya cikar.
görüntü olarak megane coupe yakıt olarak ta. tarzı gidişi olsun rcz bu seçenekler arasında en iyisi..
Aralarında en dikkat çekici araç rcz olacaktır,tipi öyle ahım şahım güzel olduğundan değil.Tuhaf bir araba,tüm gözler üzerinde..Otomatik rcz'de ş.içi 10 litre net yakarsın.Çokta ekonomik değil.308'in cabrio ve hard top tavan avantajı var.Megane'ın ekonomik olması ön planda...Scirocco kaliteli,tipi hoş,oynaması kolay bir araç.Hepsinin kendine has bir özelliği var.İstek ve ihtiyaçlarına göre eniyi tercihi yapacak olsan sensin.Bu bütçe ile bana sorsan ne alırsın diye,açıkcası ben temiz bir e46 cabrio kovalardım.325-330.Yakıt sıkıntı olacaksa da bunu lpg ile aşardım :)
rczden daha karakterli bir araba bence hemde makyajlı kasa;)
Peugeot 308 1.6 THP Feeline 2011 Model 66.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 129704429
herkesin içinde bi scirocco sevgisi olabilir. gerçekten zor tercih ama ilk önce 308cc alıp tadını çıkartırdım sanırsam. gerçekten en güzel şekil o araçta var. çok düzgün duruyor.
Hepsi güzel araçlar ancak 308cc olurdu tercihim,alman cabrioları gibi gösterişli bir araç.
listede yok ama yeni kia ceed cok güzel . bi bakın derim :)
öncelik sıralaması şöle olabilir bence.
1-Scirocco (beyaz haric her renk olabilir fümesi çok yakışıklı duruyor)
2-RCZ (siyah batmobil gibi duruyor)
3-Megane coupe
4-308 cc
Astra GTC verelim ? :)