kardeşim Allah razı olsun senden :icon_tup: inşallah sahiplenen bir arkadaşımız olur.
Printable View
kardeşim Allah razı olsun senden :icon_tup: inşallah sahiplenen bir arkadaşımız olur.
Sondan 2. fotoda ne kadar minnettar olduğu açık zaten. Umarım sıcak bi yuva bulunur. ;)
Arkadaşlar bi bahçeye, bi parka zorunlu olarak bırakmak istemiyorum sarmanı. Hanım akşam üzeri bi kedi daha bulmuş evde 10 kedimiz oldu. 5-6 aylık yavru bulduk basit bi ağız yarası gibi görünüyor bakalım yarın veteriner ne diyecek.
Allah bunların karşılığını ahirette almayı nasip etsin abi.
Bahsettiğin duyguyu 1 ay önce yaralı köpek sahiplenerek bende tattım ve o kadar mutluyum ki şu anda. :)
Böyle insanların olduğunu görmek mutlu ediyor beni..Allah razı olsun sizden ve eşinizden.
Allah razı olsun senden Görkem abi.Benimde sokakta baktığım 10-15 kedi var.Aralarından birisi yeni doğum yaptı.Yavru bir garip senin veteriner nerede abi yakınsa bende götüreyim diyorum.Bi baksınlar.Yavru ama annesini emmiyor çok güçsüz gelişmiyor sanki anneside aşırı ilgisiz.
Acıbademde perşembe pazarının orada kedilere köpeklere bakıyorum.2 günde 1 mama su ekliyorum köşelerde su tasları falan var.
Sizi tebrik ediyorum gercekten insanlık örneği .
3 yıl önce benzin istasyonunda gaz alırken bi bayanın arabasından kedi yavrusu cıkardılar kadın ben bunu istemem dedi bembeyazdı ben aldım adı boncuk şimdi o 3 yasında sonra ona bi tekir manita ayarladım yeni cocukları oldu yavruları verdım arkadasıma ben bunu alsam acaba boncukla anlasırmı evimiz mustakil kaçarmı acaba ?
Bu arada bahcede 2 adet ingiliz steri secereli 2 kedim boncuk ve tekir evde akvaryum ve guvercınlerım var hayvanları cok sevıyorum gerci kopekler benım degıl pederin
Sendende Allah razı olsun. Veterinerim üsküdarda ancak acıbadem perşembe pazarının odaysan, eski karakolun sokağında marketin yanında bir veteriner var sokak hayvanları için elinden geleni yapar. Samimi değilim ama 1-2 sefer kedi götürdüm kendisine ihmal etme mutlaka götür sende rica ediyorum.
Eğer bir şekilde Mersin'e yollayabilirseniz bu taraflara gelen biriyle ben bakabilirim. 2 kedim var evimde 3.yüde seve seve alırım.
hacı abı benı bılıyorusn yoksa alırıdm 3 tane fazla gelıyor bana :)
Valla kediniz dişiiyse birlikte oynamak kur yapmak için ufak atışmalar olabilir ilk zamanlarda, benim evdeki erkeklerle gayet iyi anlaştı kızlar yüz vermedi öyle anlaşmazlık yok ama arada kızlara kur yapmak için yanlarına gittiğinde kavga etmeselerde ufak tefek bağırışmalar oldu. Alışma devresinden sora sorun yaşamazsınız. Sarman agresif bi kedi değil zaten epey oyuncu. Müstakil evinizin pozisyonunu bilmiyorum eve alışırsa giderse bi şekilde geri gelir. Kedidir gezer gelir yani :) benim fabrikamda beslediğim zaman boyunca arabaların kamyonların insanların içinde hayatını idame ettirdi. Yani bakılmaz değil. Çok yol kenarı değilse, araç trafiğine çok açık değilse alıp bakabilirsin. Yani şuan 9 u birden aynı alanda yaşıyorlar evimde