Ankaradakiler cok rahat 4 şeritli yolda 3 şeriti kapatıp muhabbet ediyolar kafasına göre dolmuşun içinde sigara içiyolar acil sıkı denetim şart bunlara yokuş aşşağı tek yönlü bomboş yolda pat diye frene basıyolar ki dur durabilirsen
Printable View
Ankaradakiler cok rahat 4 şeritli yolda 3 şeriti kapatıp muhabbet ediyolar kafasına göre dolmuşun içinde sigara içiyolar acil sıkı denetim şart bunlara yokuş aşşağı tek yönlü bomboş yolda pat diye frene basıyolar ki dur durabilirsen
yazık olmuş :(
ankarada araba sürmek ciddi zor şehri bilmeyene... kırmızıda duranlara korna calanlar ,şeritsiz yollar , acayip gereksiz yavaş yada hızlı gidenler , sellektör attın diye sol şeritte durmaya calısanlar...
istanbuldaki yogunluk ankarada olsa cok daha fazla kaza yaşanır.
of of of çok kötü olmuş. Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin feci bir görüntü gerçekten
Allah rahmet eylesin..Evime epeyi yakın kaza yeri.Nası fark etmediysem.
Ama şöyle bir gerçek var, Ankara'da E30cularun, Şahincilerin alayı şöförlük yoksunu.Hepsi birer canlı bomba.Dolmuşçulardan pek bir farkları yok..Demetevlerde İvedik caddesinde adam yan veriyor.Lan zaten sağdan 2 şerit ful park etmiş araç geriye kalan yerde 2 araç yan yana ilerleyemiyor.Solda millet kaldırıma sığmıyor yoldan yürüyor sen gelmiş yan veriyorsun..Yani çoğu çakal, en ağır cezayı vereceksin böylelerine..
elbette her meslek erbabının iyisi kötüsü vardır, ama şu kadar saat direksiyon sallıyorum, trafik benim babamın malı mantığını kabullenmem mümkün değil. Doktora gittiğinde şu lafı doktor söyleyip keyfine pankreası alsa kim kabul edebilir? Adam kaç saat çalışmış ne de olsa istediğini yapma özgürlüğü mü var?
Yazık olmuş, ölenlere Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin çok kötü olmuş gerçekten
Ankara'daki dolmuşçuların %95 i trafik teröristi zaten olay ivedik caddesinde oldu sanırım.
Geçen hafta yine demetevlerde ışıkta bekliyorum arkamdan gelmiş sağa dönücem diye korna çalıyor bağırıyor sağa yeşil ışık olmadığı halde ışık yanana kadar korna çaldı bağıırdık bir birimize tam şerefsizler.
İstanbul'da gördüğüm kadarıyla yoğun trafik olsa bile pat diye şerit değiştiren yok ama Ankara'da resmen herkes şerit benim araç benim diyecek o derece :D Geçen gün birisi sağımdan 0 geçerek makas attı,adama sellektör yaptım.Sonra peşime takıldı,hayırdır gardaş diyor ? :D Böyle bi düzende olup halen i melih gökçeğe helal olsun diyenler var..
ankaradaki trafik gerçekten çok farklı ya hele ki keçiören tarafındaki sadece kırmızı ışık olan kırmızı ışıkları ben hala anlamadım yanında duruyorsun sönünce geçiyorsun arkadaş o nedir ya. şehiriçinde olan kazaların birçoğu sinyalizasyon ve yönlendirmelerin eksikliğinden kaynaklanıyor.
hahaha ben keçiörendeyim alıştık abi herkes birbirine uyum sağlıyor sağlamazsada zaten kaza oluyor :D sen bide siteler ulubey doğantepe tarafları var oraya git her 1 km içinde kesin kaza var ya freni tutmuyo duramayıp çarpıyo ya trafik lambası yanmıyo godoslama giriyo kavşağa vs. vs. ankarada trafik ÇİLE :D
dolmuşcuyu otobüscüyü taksiciyi hiiiç umursamam önüme kırarsa önünde allah ne verdiyse frene basarım heleki boşsa. zaten durmak gibi bir hata yaparsa yazık olur camdan cıkmak zorunda kalıyor.%95 i şerefsizin teki adam değil hiçbirisi insanları zerre kadar düşünmez daha söylencek çok şey varda. Ölenlere allah rahmet eylesin
Kaza İvedik caddesinde demet parkına gelmeden olmuş yenimahalleye doğru giderken.
2 dolmuş yarışırken sollayan dolmuş vurmuş.
çok fenaa olmuş ya :(
Rabbim hepimizi korusun....
Allah rahmet eylesin, çok kötü huy edindi birçoğu, müşteri kaptırmamak için insanların hayatlarıyla oynuyorlar..