Allah hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlarına sabırlar versin, birdaha böyle felaket yüzü göstermesin inşallah.
Printable View
Allah hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlarına sabırlar versin, birdaha böyle felaket yüzü göstermesin inşallah.
Allah o gunu bir daha yasatmasin.
O mutehaitlerin aldiklari beddualar insallah kendi canlarindan cikar.
Allah bir daha yaşatmasın böyle acıları. Gölcükte sakaryada yaşadık depremi kaybımız büyük oldu ama akıllanmadık malesef ardından Vanda yandı içimiz. Tüm bu depremlere rağmen Kentsel Dönüşümde pilot il olarak 4 il seçildi. E diğer illerdeki insanlar insan değilmi canlar can değilmi? Bir de üstüne Kentsel dönüşümde resmen büyük firmalara rant amacıyla imar kanunu değişti gezi olayları sırasında. Güngörende bizim binamız var mesela ben yıkıp yapıcam dersem yarısı kadar yapabiliyorum şuan ama toki gelse başka. Bu gibi şeylerden rant sağlayanlara yaşatsın inşallah Allahım bu acıları.
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama izmirde yapılan analizlerde deprem öncesi yapıların yüzde 95i çürük çıktı sadece izmirde değil bu nerdeyse bütün ülkede aynı. Eski ustalar hep biz temele koyduğumuz demir kadar binaya koymuyoduk eskiden diyor. Üstelik eski demir düz demir dayanımı 220 şimdikinin 420. Eski binaların biran önce yenilenmesi lazımki bu acılar yaşanmasın. Unutmamak lazım deprem öldürmez binalar öldürür.
dünya yıkıldı bugün
Allah rahmet eylesin :(
17 Ağustos depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Allah hiçkimseye böyle acılar yaşatmasın inşAllah
Çok yakın bi arkadaşım anlatmıştı;
"Yazlık sitenin otoparkında arkadaşlarımla otomobilin içinde sohbet ediyorduk, birden deprem oldu, apartmanımız çöktü, annem ve babamda o binanın içinde yaşamını yitirdi...."
Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin...
Mekanları cennet olsun.
Eskisehirden bile hissetmistik cok cok ufaktim 5-6 yasindaydim disarda yatmistik o gece. Radyodan duymustuk o zaman.
Allah rahmet eylesin pek hatirlamasam da simdi ki fotograflardan o aciyi hissedebiliyorum
Yıkılan evler hayatını kaybeden komşularımız , aylarca çadırda kaldığımız günler , Allah tekrarını yaşatmasın ülkemize..
allahım kaybettiklerimize rahmetini esirgeme amin ...
Hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet Tüm Türkiye'ye baş sağlığı dilerim. Mekanları cennet toprakları bol olsun.
Hic unutamayacagim bir geceydi. Dun gibi aklimda yasadiklarimiz. Hayatini kaybedenlere allahtan rshmet diliyorum. Mekanlari cennet olsun rabbim bir daha boyle felaketler yasatmasin, amin...
mekanlarını cennet olsun :(
Allah korusun bir daha böyle bir şey olursa yine aynı senaryo ile karşılaşacağımızdan korkuyorum. Çünkü deprem gerçeğini unuttuk.
annemin dayısı bu depremde ailece rahmetli olmuşlardı mekanları cennet olsun...
Depremde bizde Edirne'de yatıyorduk. Bir hışımla kalktık ayakta duramamıştık. Tüm vefat eden insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.
7 yaşındaydım ama bütün yaşanılanları kare kare hatırlıyorum. Uyanmıştım, helikopter geçiyo binanın dibinden sanmıştım, sonra pencereden karşıda sallanan binayı gördüm. :)
Allah tekrarını yaşatmasın kimseye, çok değişik günler geçirmişti tüm ülke.
Mekanları cennet olsun.
Tüm vefat eden insanlara Allah'tan Rahmet dilerim.Dilerim Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmaz bizlere.
Hic aklimdan ciimiyor :( Allah rahmet eylesin