çok geçmiş olsun. tam olarak neresi acaba 7 ye girmeden sağdaki park mı? bende sürekli bırakıyorum oraya ütüphaneye gittiğimde falan
Printable View
çok geçmiş olsun. tam olarak neresi acaba 7 ye girmeden sağdaki park mı? bende sürekli bırakıyorum oraya ütüphaneye gittiğimde falan
Cok gecmis olsun, Ankara'dan cok fazla hirsizlik haberleri gelmeye basladi..
......................................
Geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum :( Arkadaşlarım Bahçeli ye arabayla gidelim dediğinde her seferinde hırsızlık yüzünden asla arabayla gitmem derim, onlar da paranoyak gözüyle bakarlar bana. Maalesef o bölgede aşırı hırsızlık vakası oluyor, yıllardır o civardaki arabaların camlarını patlatıp içeriyi talan ediyorlar. Hatta sokakları gezerseniz yerlerdeki cam kırıklarını görürsünüz.
ben 2.cadde de oturuyorum valla imkanım olsa arabayı eve çıkarıcam!
20 sene oturdum, bahçeli çocuğuyum... 3 gün önce o dediğiniz parka çok yakın olan nişanlımın apartmanına hırsız girdi, gündüz saat 4'te... altta 3 tane dükkan açık, bütün apartman onların ve gece günüz adam var! bu ne cüret artık? güzelim semtin içine ettiler!
size de büyük geçmiş olsun...
Gecmis olsun Serdar.Cam filmi bir nebze olsun caydirici oluyor sanirim.
geçmiş olsun serdar
gerçekten bahçelinin .oku çıktı, livanın orada uzun süre kaldım, hatta arkadaşım hala orada yaşıyor, ben de oraya geldiğimde livayı geçip sağa döndüğünüzdeki ilk sokağa bırakıyordum, lakin bikaç kere bu cam patlatılma olaylarına şahit olduk
Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun.
geçmiş olsun Pampa :(
geçmiş olsun serdar'ım... şerefizlere yapacak hiç bişey yok diyorlar bir de inan kırılan camdan çalınan maldan çok bu söz üzüyor insanı...
polislerde var abi. aynı yerde yıllardır olur yıllardır hiç bi b.k yapmazlar sürekli sürekli olan bişey orda hayret ya bukadar adilik olmaz