Nerede bu canlı canlı profesyonel çekimler, o kadar tayyar her zaman bir arada bulunmuyor :) Bekliyoruz. :rolleyes:
Printable View
Nerede bu canlı canlı profesyonel çekimler, o kadar tayyar her zaman bir arada bulunmuyor :) Bekliyoruz. :rolleyes:
Arkadaslar herkesin ayaklaruna saglik cok tesekkurler tr de ilk defa bu kadar typer bir araya geldi sanirim ben herkesle tanistigim icin cok mutluyum ayaklariniza saglik
gecenin en zor şartlarda çekilen fotosu :D
diğerleri için konu açıcam tadımlık olsun bu :)
http://t1308.hizliresim.com/1d/p/rr89s.jpg
Birde foto gecesine katilmayan iki tane daha typerimiz vardi onlarda olsalardi 17 typer olacaktik
başada bitane EF geçmiş terbiyesiz :D
HAsanim ellerine saglik seni cok ugrastirdik hakkini helal et sen olmasan napardik
dun gordumm axıon var dedım kesın :D
abi zevkti ne demek , asıl ben Hazırlıksız geldim bu kadar geniş bi alanda olacağını hiç düşünmedim taktım normal lensi çıktım yola , tripot yok geniş lensim yanımda değil :D
Senin yazacaklarını bana söleseydin sabah ben sana orda
Honda Typer bile yazdırırdım :D :D :D
En zor şey O direk artık girecek sandım bi yerime valla :)
ama yinede çok güzel bi geceydi abi herkezin yüreklerine sağlık :)
hahaha dırek yamulmuş zaten :D ellerine saglık hasan valla herkesi sen kurtardın
buluşma çok güzel geçmiş maşallah tüm araçlara
fotoğraf boyutu kota doldurur
Firewall bütün araçları kadraja sığdırabildiğin bir kare varmı acaba merak ettim. dün olmaz bu foto çıkmaaaaz diyediye yılmazın başının etini yedim, varsa eger fena rezil olurum :D
ben ayrıca ist.da okadar type-r olduğunu hiç bilmiyordum biara 17 araç saydım ep3 yanlış hatırlamıyorsam, maşallah hepsine.
bende özlemişim aracımı çok uzun zamandır kullanmıyordum, gidiş-dönüş yolunda s2000 lerle sıktık biraz agresif kullanmış olabilirim umarım tehlikeli bi durum olmamıştır :)
Yılmaz tekrar teşekkür güzel geceydi...
Hasan typerlar dedim aile genis dedim ama bu kadar olacagini inan tahmin bile etmiyordum :)
Bir dahaki typer meetingi hafta sonu mangal yaparak kutlariz insallah
Eğerki yazıyı Dar olarak ototparkın sonuna yazsaydık bende modese direğine çıksaydım sığacaktı :D :D :D
şaka bi yanada ben böle olacağını tahmin etmediğim için çok hazırlıksız geldim , eğer geniş açı lensi getirseydim deminde yazdım , Honda Typer yazdırırdım çekerdim sıkıntı yok ama fena tongaya geldik :D
ataşehir falan diyince Yılmaz abi , ben shelin orda buluşuruz 3-5 foto çeker sonra video ile dewam ederiz die düşündüm ama olay çok farklı yerlere gitti :)
neyse yinede bi çaresini bulduk çekim için.
abi o zaman tam tesisat ordayım ;)
Daha fazla kalmak isterdim özelliklede fotoğraf çekimine katılmak isterdim ama uçağa zor yetiştim . Bi daha ki sefere dediğin gibi bi hafta sonu mangal falan olursa daha güzel olur.
ferdi ayagina saglik insallah en kisa zamanda boyle bir bulusmayi organize ederim
sorma onun ne işi var orda bende şimdi fark ettim :)
işine abi gelmiş oraya kadar çeksin zaten agırlık yaptı yasin abiyle denerken :)
meli abi gelseydin denerdik :)
Yılmaz abi emegine saglık çok güzel bir gece oldu yeni arkadaşlarla tanıştık.bir dahakine mangal isteriz :)
Dönüşümüzde güzeldi DF Type-R maşallahı var tekerine taşdegdirmesin Allahım amin.
Mustafa cok saol herkesin ayagina kesesine saglik bir dahaki daha guzel olur insallah