Arkadaşlar bana Ankara'da iyi bir Elektrikçi lazım,Çankaya'da oturuyorum, kablo tv yayını binada var fakat evin içinde sinyal zayıf, ayrıca profesyonel ses sistemini de bağlayabilecek adam lazım, o anlar mı ki ?
Arkadaşlar bana Ankara'da iyi bir Elektrikçi lazım,Çankaya'da oturuyorum, kablo tv yayını binada var fakat evin içinde sinyal zayıf, ayrıca profesyonel ses sistemini de bağlayabilecek adam lazım, o anlar mı ki ?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
ya aradım bro geldi biri dün, binaya yayın geliyo eve gelmiyo bunun için elektrikçiye yönlendiriyoruz dedi, elektrikçi geldi bugün, tek tv'ye bağlantı yapıldı, yalnız hala karıncalı, yine arayın gelsinler ttnet'den dedi, diğer 5 odayı işin içine katma dedi, yoksa sana bahane sunar diğerlerine bağlandığı için yayın düşüyor diye, biz de tek tv'ye bağladık şmdi, aradım 5 saat içinde gelecek, sadece salondaki tv'yi netleştir bakalım dicem, inş yapabilir![]()
bu arada eray çok tşk ederim tekrar, ufuk'la konuştum 3-4 güne gelecek halledecek inş sistemi..![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ehil Boyacı, temizlikci, tesisatcı, marangoz, nakliyatcı | Ehil.com bu tarz ihtiyaçların halledilebileceği bir site.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)