yazışalım o vakit özelden :)
Printable View
yazışalım o vakit özelden :)
Merak etme emin ellerde yadigar. Sana yazılımı yaptıramadık o yapar inşallah.
Maglum yere gidiyorum. 250 ler bana uyar
***** yerdeyim
Herkese tesekkurler guzel denemeler oldu..herkes aracini gordu iyi kotu.. Polo ve ibiza her zamanki gibi saka yaptilar:)) maasallah hepsine..
yazılımdan sonra tekrar denemek isterim kemal. yazılımın aracıma katkısını merak ediyorum.
Olur tabii bu hali bile iyi zaten egzos cok guzel batirdiyo bu arada ama kasiyomu sanki..
herkesin ayagına sağlık araçlarada maşaallah arkadaşlar..
bende çok keyif aldım denemelerden... :icon_tup:
eksikleri tamamlayınca tekrar görüşelim.. :)
1.0 ecoboost la denemek isteyen yok mu? :)
kaçırmışız artık bi sonrakinde bende bulunmak isterim.. izleyici olarak !!
ne kadar fark oluyor deneme polo ile bi de laça kadar çıkabildiniz.
Yanlis bilmiyorsam aracinizin turbosu 19T kartuslu.En az 76 lik olsa komple daha iyi olur,birde intercooleri daha buyuk ve tampon demirine denk gelmeyecek(asagi dogru uzanirsa cok verimli olur) bir sekilde degistirirseniz fark edecektir.Gule gule kazasiz belasiz kullanin.
Zeki o arabada forge ic var zaten onu o dedigin sekilde takamazsin o ic u. Turbo kartusundan dolayi 76 degil turbo oldugu icin 76 kullanmasi gerekio.
Alper abi biliyorsundur yurt disinda hem forge hemde ktechin mark 1 coolerlariyla sorun yasandi radyatorun onunu kapadigi icin ozellikle pistte hararet ve yag sicakligi yukselmesi muhabbetine.Ondan dedim intercooleri demire denk gelmeyen asagi dogru bir cooler ile degistirilebilir diye ktechin 90mm derinlikli cooleri o sekilde mesela.Cok basariliymis kullanan birisinden duydum.