User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
74 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kmsiyle oynanmış aracın sahibi mahkemeye verilir mi?

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kmsiyle oynanmış aracın sahibi mahkemeye verilir mi?

Abiler bi abimiz 2010 ford focus tdci titanium araba almış araba şu an 70.000km gözüküyor servisten tesadüfen bi sordurmuşlar araba 2012 yılında 220.000'km de servise girmiş şu an 300.000 küsür binlerde yani düşürmüşler km yi öğrenince adamın dünyası yıkıldı aldığı adamı mahkemeye verse herhangi bir sonuç elde edebilir mi ??? Bi yol gösterin adam yıkıldı valla
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler bi abimiz 2010 ford focus tdci titanium araba almış araba şu an 70.000km gözüküyor servisten tesadüfen bi sordurmuşlar araba 2012 yılında 220.000'km de servise girmiş şu an 300.000 küsür binlerde yani düşürmüşler km yi öğrenince adamın dünyası yıkıldı aldığı adamı mahkemeye verse herhangi bir sonuç elde edebilir mi ??? Bi yol gösterin adam yıkıldı valla
    aldıgında aracın göstergede 70 bin km de oldugunu gösteren belgesi var mı?daha doğrusu aracın km sinin kendinden once düşürüldüğünü ispatlayabileceği bir belge var mı?

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldıgında aracın göstergede 70 bin km de oldugunu gösteren belgesi var mı?daha doğrusu aracın km sinin kendinden once düşürüldüğünü ispatlayabileceği bir belge var mı?
    aynen bir expertiz raparu varsa istenilen sonuca varılır kanıca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mahkemeye vereceğiniz adam km yi onlar düşürmüştür diye kendini savunabilir çünkü. siz aracı aldıgınızda önceki bi tarihte araç size geçmeden evvel aracın 70 binde oldugunu bi şekilde ispatlamanız lazım..

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde showtv de izlemiştim 2 seneye kadar hapis istemiyle dava açılıyordu ama nasıl ispatlayacaksın işte ? mesela 250k da araba alıp kendin 50k ya düşürüp aldığın adama dava açabilirsin bu durumda

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mahkemeye verilir de mesele durumu ispatta.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ersandeniz
    Misafir
    Adam o zamanki sahibi degilse ben de boyle aldim bilmiyordum diyebilir, dikmen cad. de bir galeride vardi 73kda bir focus, onu mu almislar yoksa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok o değildir arabayı sahibinden almışlar aldıkları adamdan öncede istanbulda birindeymiş zaten... ekpertiz raporu vardı diyor hemde 2 tane komputeste sokmuşlar arabayı onları göstermek yeterlimidir...

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer kaşeli imzalı bir belge var ise delil olarak kullanılabilir fakat o tarzda bir durum yoksa pek birşey çıkmayabilir.

birde aklıma takıldı acaba sahibinden de kadran fotosu olsa km gösteren buda bir delil teşkil eder mi acaba

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komputestçilere güven olmaz bence hiçbişey idda edemezsiniz geçmiş olsun
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden fotoğrafları duruyormu ? Ya da kaydettiniz mi ? Sağlam bi ispat gerekli almadan önceki km'si için.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun. aracı alırken hangi km'de olduğu ispat edilirse elbette bi sonuç çıkar fakat zor ve uzun yasal işlemler silsilesi var.

beni asıl şaşırtan, 220.000'deki bi aracın 70.000'de olduğuna nasıl inanıldığı? ikinci en çok şaşırtan ise 2 yılda bi aracın nasıl 220.000 yaptığı? çok tuhaf...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun. aracı alırken hangi km'de olduğu ispat edilirse elbette bi sonuç çıkar fakat zor ve uzun yasal işlemler silsilesi var.

beni asıl şaşırtan, 220.000'deki bi aracın 70.000'de olduğuna nasıl inanıldığı? ikinci en çok şaşırtan ise 2 yılda bi aracın nasıl 220.000 yaptığı? çok tuhaf...
    abi muhtemelen kiralama firması çıkması olabilir araç yani şahsen benim aklıma bitek o geliyor yoksa çok zor ya. bu tarz ilk muayeneye girmeyen araçlarda km düşürme daha çok oluyor hele birde hiç servis kaydı yoksa araçta düşürülen km gibi gözüküyorsa vay alanın haline.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi arabanın içini dışını bi gör şerefsizim tam kilometresini veriyor dersin ben böyle bişey görmedim çok şaşırdım açıkçası ağzım açık kaldı abi ne arabalar var hiç kontak kapatmadı sanırım bu adamda araba sürekli yol yapmıştır büyük ihtimalle ama binen ya çok iyi temiz bindi yada koltukları falan değiştiler diye düşünüyoruz artık ama direksiyonu hiç tutulmamış gibi tam 70.000km böyle bişeye ilk defa denk geldim...ama gel gelelim 2012 yılında araba 220k km de bakım için servise girmiş maalesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi muhtemelen kiralama firması çıkması olabilir araç yani şahsen benim aklıma bitek o geliyor yoksa çok zor ya. bu tarz ilk muayeneye girmeyen araçlarda km düşürme daha çok oluyor hele birde hiç servis kaydı yoksa araçta düşürülen km gibi gözüküyorsa vay alanın haline.
    rent a car aracı olma ihtimali sıfır abi 300 bindeki rent a car aracı boyasız ve böyle diri duramamaz mümkün değil sanırım şirkette tek bi personel tarafından araba çok düzgün üzmeden kullanıldı... ford servisinde de 2012 yılında arabanın 220k km bakımı yapılmış araba şu an yaklaşık 300 bin falan işte...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden fotoğrafları duruyormu ? Ya da kaydettiniz mi ? Sağlam bi ispat gerekli almadan önceki km'si için.
    maalesef sahibinden ilan fotoları yok ki zaten kadran fotosuda hiç koymamışlar öyle diyorlar...

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçmi kazası belası varmı diye msj gönderilmez hasar değeri nedir diye araç pertde olabilirdi vize tarihlerinde km ler de yazıyo bu kadarda hiç bakılmadan araba alınmaz kanımca bence bu saatten sonra hiç bi hak elde edilemez adam zorlamı sattım baktırsaydın dese gene çıkar işin içinden geçmiş olsun
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rent a car aracı olma ihtimali sıfır abi 300 bindeki rent a car aracı boyasız ve böyle diri duramamaz mümkün değil sanırım şirkette tek bi personel tarafından araba çok düzgün üzmeden kullanıldı... ford servisinde de 2012 yılında arabanın 220k km bakımı yapılmış araba şu an yaklaşık 300 bin falan işte...
    tek servis kayıtımı var? acaba 22.000 yazıcakken yanlışlıkla 220.000 yazmasınlar?
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur kardeşim, Allah kimseye nasip etmesin böyle araçları. şu durumda aklıma gelen; araç 2012'de servise girdiğinde 22.000 yerine 220.000 olarak yanlış mı yazıldı acaba? gerçi servisçilerin o kadar da mal olduklarını sanmıyorum ama bilemedim kardeşim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)