borusan fazla sıkıntı çıkartan bir firma değil aracın bütün bakımları borusanda yapıldıysa büyük ihtimal sorun çıkartmadan iyiniyet kapsamına alıcaklardır.. bu arada ben yatak sardığını düşünmüyorum bence başka bir şeydir..
Printable View
borusan fazla sıkıntı çıkartan bir firma değil aracın bütün bakımları borusanda yapıldıysa büyük ihtimal sorun çıkartmadan iyiniyet kapsamına alıcaklardır.. bu arada ben yatak sardığını düşünmüyorum bence başka bir şeydir..
geçmiş olsun... öncelikle sıkıntıyı tam tespit edin-ettirin... motor yatak sarması sanayi tabiridir, ne olmuş yağsız mı kalmış, hararet mi yapmış, suyu mu bitmiş, pompa mı arızalanmış?
benim e9X kasalarda en sevmediğim şey, göstergelerden hiç birşey görememek... arıza olunca lamba yanması kadar salak bir düşünce olamaz, çoğu basit arıza farkedilemeden daha ileri bir arızaya dönüşüyor...
Borusan'ın iyi müşterisi iseniz illa ki kıyakları olur, ama ilk defa çalışıyorsanız, Allah kolaylık versin...
aracı borusana götürürken başka bir bmw ile gidin- borusan cıkışlı olursa daha iyi olur--- sizin müşteriniz, bakın diğer aracımızda sizin gibisinden bastırın--- çevremizde çok insan var sizden araç alan
bakıma getiren diye- büyük potansiyel kayıp gözüyle baksınlar size.
dalga geçmiyorum ufak ayrıntılar büyük sonuçları etkiler...
genelde her türlü serviste bazı bilinen kişiler vardır ya... Ahmet Bey'e git çözerler, Mehmet Bey'e selamımı söyle yardımcı olur falan diye... işte Borusan'da o yok... 14 yıllık BMW ciyim, özel servislerde istediğin yardımı sağlarım ama ne yazık ki Borusan işin içine girince sıkıntı var...
42 binde bir motor yatak sardi ise
bu ya kullanici hatasidir
yada uretici hatasidir
baska birsey aklima gelmez
Borusan üstlenmezse sorunu Almanya BMW ile iletişime geçin,okuduğum kadarıyla bu tarz problemlerde gayet ilgililer ve Borusan'a talimat verirler incelenmesi için..
Olay zaten borusanla ilgili değil iyi niyet garantisine zaten BMW AG sokuyor aracı yani o durumda Borusan aracı oluyor gibi birşey
bmw aracı iyi niyet garantisi altına aldı motor değişimi yapılıyor sadece 50Euro altı malzemeleri ve işçiliği karşılamıyor
bilgi vermek istedim.
Nası bakım yapmışlar veya nası kullanıyosunuz yağı eksikti yazmışsınız
Yeni kasalar rektefiye olmuyomus diye duydum bende cok gecmis olsun