Bi tek ben miyim düzgün uygulanmayacağını düşünen? Bizim ülkemizde bu kadar çekememezlik varken düzgün park da etsen gelir kaputun ortasına yapıştırırlar. O zaman da kan çekerler bu şehirde...
Printable View
Bi tek ben miyim düzgün uygulanmayacağını düşünen? Bizim ülkemizde bu kadar çekememezlik varken düzgün park da etsen gelir kaputun ortasına yapıştırırlar. O zaman da kan çekerler bu şehirde...
Ankarada adamı çogaltırlar çok sıkıntılı çoook
Yanlış Park etmem ama arabama oyle bısı yapıstırrlarsa o unu yapanları bulur eşşek sudan gelınceye kadar doverım
lokantaların magnetleri gibi yapılırsa gayet güzel olur.
Eğer yanlış park edersem öyle bir stickerı hakediyorum demektir, yapıştırırlarsa laf etmem... Ama herkes ben değil, kan çıkar valla Ankara'da :D
bu uygulama bizim mah.yede gelsin.. devlet bana 2tır sticker versin :D :D
yakalarsam zenci sopasıyla dalarım :)
Ankara zaten trafikte cinayet sıralamasında birinci, katlar artık :)
bir avuç yürek yiyen genç topluluğu
Bura Rusya değil gardaşşş :D
Her zaman nereye park ettiğime çok dikkat ederim, kasten falan biri gelir yaparsa Allah yarattı demem diyenlerdenim bende :)
illa millleti birbirine düşürcekler dövdürcekler vs o olcak rahat etmicek yoksa kimse bu ne lan
yanındaki cizgiyi ortaladı park etti dogal olarak sende yamuk parka sürükleniyosun sonra o cıktı gitti sana patladı hadi bakalım nolcak şimdi :D
stikırları yapıştırmak iyi olabilir ama stikırın çöpünü fotodaki elemanlar gibi yere atmak ?!! aceba kim gerçekten gerizekalı sorusunu sordurtdu bana...
bu uygulamanın yapılacağı son yer ankara olmalı , korna basanı inip kovalıyolar neredeyse böyle bişeyle karşı karşıya kalsa stickeri ne yaparlar bilemiyorum o yüzden çok gereksiz bi uygulama olur arayıp trafiğe şikayet etsin kimseyi boş yere germenin anlamı yok
Eğlenceli uygulama :D çok makara çıkar burdan :D
uygulama güzel ama üstünde yazan yazı biraz daha ikna edici olabilir. yanlış parkettim diyelim gerizekalı falan yazacak,olmaz o iş o zaman :D
Ben boyle bi durumda yapistiran adami tutar polis cagiririm aracima zarar veriyo diye sonra gorurum onu "abi yanlis park etmis uyariyoduk" derken
Ankara da bu olay çok can yakar, şahsen biri aracıma yapıştırırken görsem sorgusuz suratına indiririm yumruğu