guzel bır ornek olucaktır ahahah
Yoksa On Numara Namaz Kılarım Abi... - YouTube
Printable View
guzel bır ornek olucaktır ahahah
Yoksa On Numara Namaz Kılarım Abi... - YouTube
bu işe el atmalıyım o stickerı ben yapmalıyım :D
Sticker yerine lokantaların reklamlarının olduğu kart halindeki magnetler olursa çok daha iyi olur.
Hem sticker ın bu yapışıp kalma durumu ortadan kalkar, hem yanından araba ile geçerken arabanın üstüne bile atsanız yapışır hem de sürekli sticker üretmek, almak zorunda kalınmaz. Hatta böylelikle bir döngü olur ve aracının üstünden bu magneti alan sürücü, başka bir yanlış park yapan aracı görünce kendisinde olan bu magneti yapıştırır.
Böylelikle asarım, keserim, kafa-göz dalarım olayları da olmaz. Rahatlıkla kaportaya tutturulur.
Kaldırımdan giden bisiklet ve motorsiklet için de bi uygulama yapsınlar. Destekliyorum..
geçen baumaxın otoparkına arabayı bıraktım. tam girişe yakın yerde 5 araçlık falan engelli park yeri var. yerde ve tam karşıda da kocaman uyarı levhaları var. ve ayılar park etmiş. gittim içeri anons ettirdim bi kişi bile çıkmadı iyi mi. yav sen adam gibi park edersen neden yapıştırsınlar sana? yazılanlardan anladığım kadarıyla itiraz edenler çekinmeden bulduğu yere bırakıyor arabasını.. ben açıkçası para verip alırım o stickerlardan. burada yapıştıracak araç çok..