abi aklımdasın onat abinin dediği doktor eğer ankarada değilse sana pm atarım...ilgin için ve bilgilendirmen için çok teşekkürler...
Printable View
aynen bende bu durumdan sıkayetceyım bendede ılerı derecede olustu sonra moralım bozuldu cok 8 ay spora gıttım paso hergun gogus calıstım yarı yarıya ındı ama sporu bırakınca gene toplandı kılo aldım bende sanırım tek kurtulusu gogus bolgesının temızlenmesı yanı . prof dr cem kece mı ne var uzman sanırım bu konuda gazetede okumustum.
elbette konu kalacak, gayet onemli.
gecmis olsun
isi bilen doktor bulabilmek gercekten zor
bende son birkac senedir saglik sorunlari ile ugrasiyorum yakinda beni gazetelerde gorebilirsiniz doktor dovdu diye.
Çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce tedavi olursunuz, benim de Dr. arkadaşlarım var, konuyu onlara ileteceğim, belli mi olur belki bir şekilde yönlendirme yaparlar.
Kardeşim Pm'ini aldım.. Birazdan bahsettiğim şekilde konuşacağım Doktor ile.. Ankarada sana yardımı dokunabilecek bir isim önerecektir mutlaka, sadece konuşacağım doktorun polikliniğinin biraz sakinlemesini bekliyorum.
yaş aralıgını tam hatırlamıyorum ama bndede vardı hatta bütün mahalledeki yaşıytlarımdada vardı o ufak bi sertlik dokununcada acıyan .ergenlikle alakalı die düşünüyorum umarım seninkide bu rutin bişeydir.
abi kimisinde oluyor kimisinde olmuyor bu olay aslında hiç bi tehlikesi yok sıkıntılı bi durum yok ama göğüslerin şişkin olması insanı rahatsız ediyor açıkçası tişort giymeye utanıyorsun memeler fişek gibi dışarda senden önde gidiyor :D tek sıkıntımız bu aslında :)
Bir gelişme var mı?
teşhis kondu ise önce ilaç alacaksın çare olmazsa ameliyat olacaksın. ağır bir işlem değil 2 güne kalmaz çıkarsın. 1 aydan biraz fazla korse takıyorsun. kısa bi sürede göğüsüne fazla yük bindirmemen lazım.
hiç can sıkacak bir şey değil.
yalnız ameliyatı sigorta karşılamıyor 3-5 bin civarı ameliyatı.
geçmiş olsun
tuna gecmıs olsun ıns ıyı sonuclar alırsın bende arastırıyorum bu konuyu hayırlısı bakalım detayları paylasırsın.
Vg konusunda protein tozu nerden alirim diye soran adamlari banladiniz, simdi burada goruyorum ki masallah hrpiniz doktor olmussunuz ? 3 doktora gitmis 3ude dangalakmis ? 17-18 yasinda ergenligini tamamlamamis bir hastadan bahsediyorsunuz, biri ameliyat demis biri ostrojen fazla ilacla baskilamaz demis biri sporla ne alakasi var demis masallah ben yorum yapmiyorum hepiniz yorum yapmissiniz? Ergenlik doneminde fazla prolaktin yada ostrojen nedeniyle sut bezlerinin buyumesi normaldir. Agrili olabilir, mudahale edilmesine gerek yoktur! Ayrica onat en iyi bildigin sey olmasi lazim adele grubunu calistirmak testesteron ve gh salinimini arttirir!
Guzel kardesim eger Ankaradaki burun doktorlar sana gore dangalaksa buyur gel istanbula ben seni muayene edeyim.
dostum çok geçmiş olsun umarım tedaviyle kurtulursun bu dertten , konu açılmışken bende bi sağlık sorunum hakkında fikir almak istiyorum sağ kolum omzumdan cıkıyor sürekli yalama oldu yaklaşık 30 kere falan cıktı 2 tane ortopediye gittik fizik tedavi kurtarmaz ameliyat lazım diyorlar ama internette araştırdım %90 ameliyat kesin cözum derken doktor %20 diyor ankarada iyi bi ortopedi doktoru tanıdığınız var mı ? (doktor sami ulus ve ankara hastanesine gittik)
abi ben bütün doktorlara dangalak demek istemedim gttiğim doktorlar hep dalga vari konuştular bi anlık sinirle söylediğim bi laftı bu çünkü adam dalga geçer gibi konuşuyor ben bunun üstüne kalkıp sağolsun doktor benle dalga geçti çok mutlu oldum mu demeliyim sence? biz asıl konuya dönelim abi şimdi senin demek istediğin bunun herhangibir ilaç tedavisi gibi bi yolu yok mu?