Bende ağır hasarlı olarak alınıp çok belli olmasın diye ufak hasar bıraktıklarını duymuştum. Alan kişi son sahibi olur veya 3/1 fiyatına satar gibime geliyor. Hele de bunu yapan galerilerse hiç ama hiç güvenip almam.
Printable View
Bende ağır hasarlı olarak alınıp çok belli olmasın diye ufak hasar bıraktıklarını duymuştum. Alan kişi son sahibi olur veya 3/1 fiyatına satar gibime geliyor. Hele de bunu yapan galerilerse hiç ama hiç güvenip almam.
Forumdan biri gidip bakmıştı diye hatırlıyorum :)
Vardır bir b.kluk arabada yoksa 86 milyara kim verir Q5
Yok masraf 2.5 3 binse pert kaydı olsa bile satamazlarmı bu araçları toplayıp. Sonuçta 140binlik araç demiş 3 daha harca 88e satacağına 110a 120ye sat.
dıştan emaneten mandalla tutturuyorlar aracı :)
içide kinder süpriz yumurta ne çıkar belli değil :D
arabayı ağır hasarlı pert mantığında alacaksanız sıkıntı yok
ama aa tampon kırıkmış derseniz tongaya düşersiniz
Pertci dünyasında tabiri ile makyaj yapıyorlar.
Almayı düşünen kişiler ilk yapacakları iş sigorta şirketinden/eksperden aracın hasarlı halinin fotoğraflarına ulaşmak.
Yok işte öyle değil , şimdi 3 lira hasarı olan aracı topla sat diye düşünüyorsunuz da araçlar baya baya haşat olup sonradan bu hale gelmedir. E illaki alan farkedicek o yüzden hasarsız diye satamazlar yapılmış hali bile satılmaz..
Adamların dolandırıcılığından çok ülkem insanının saflığı '' kurnazlığı'' 140 liralık aracı 80e buldum 90 a okuturum mantığı.. 90 a okutulcak bi tarafı olsa hangi galerici satar 80e :) yanlış anlamayın size değil yorumum
Connecting site...
20 bindeki arabanın direksiyonuna bak vay be
Hepte aynı yerleri hasarlı bırakıyorlar :D
Alan mı uyanık, satan mı?
Bisey arabaya saglam vurmus sag on jant degismis
arabalar feleğin cemberinden gecmıs zaten ilanı okuyan aklı yerınde bı ınsan bi cinligin oldugunu anlar
Direksiyon fenaymış
Büyük ihtimal arabaların hiçbirinin geçmişi temiz değil
Tamponla çamurluk ilişkisinden bile ne olduğu belli oluyor zaten
Satışı yapan firmanın adı da manidar. Final Oto!