997TT Nickli Üyeden Alıntı Gecen hafta teslım edıldı... 0 ıskonto ıle aldı X sahıs,tabı para havadan gelınce sormaz... LaFerrari mi Speciale mi
997TT Nickli Üyeden Alıntı Gecen hafta teslım edıldı... 0 ıskonto ıle aldı X sahıs,tabı para havadan gelınce sormaz... bankacı birisimi aldı ? ilk çıkan ferrarileri genelde hep o alırda f12 ilk çıktığında gece bizim semtte görüp şaşırmıştım "bu ne lan diye "
2000 A3 8L
Speciale tabi,La ferrari ye daha var... Bankaci degil. 2014 de 10 adet net teslimat var 458S.
Wuuu oldukca hizli begendim Yaw cok dikkatli bakmadimda teyp gibi aksesuarlar yok mu bu araclarda
İnstagram: guven_arabacioglu
Forumda Tifosilerden sipariş geçen var mı acaba
Kirmizi?...
997TT Nickli Üyeden Alıntı Kirmizi?... Aynen.. Ben, bizden birinin paylaşımını gördüm Instagram'da. Ama paylaşmak için mi paylaşmış yoksa alıyorum diye mi bilemem orasını
Aramızda ferrari sıparıs eden varsa bılmıyorum...
997TT Nickli Üyeden Alıntı Aramızda ferrari sıparıs eden varsa bılmıyorum... Ben Perşembe sabah fabrikaya gidicem sipariş vermeye Tabi piyango bu gece bana çıkarsa
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Berkan Nickli Üyeden Alıntı teamhonda da vardı galiba f355 mi ek mi diye o hesap olmus yakında geçer Lamborghini mi typer mı diye konu vardı. Birkaç üye gayet ciddi bir şekilde tabiki typer demişlerdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları