bence doğandan devam edin.
Printable View
bence doğandan devam edin.
ne biliyim kardeşim ya tam bir işe gircem engel çıkıyor hep şuan tek hesabım muayne den sonra yapcam bir türlü muayneye giremiyorum sorun sadece zaman ve maddi aslında parasızlıktan değil evli olmanın verdiği sorumluluk diyelim :D tam muayneye randevu alcam 200 ü koymuşum cebe vayy fatura geldi :) markete gitmek lazım kar yağdı yağ yandı :D bi nasip olmadı geçelide 2 ay oldu 160 + 38 lira şuan egzost tamam allahtan..
Ben doğanları zor beğenirim ama sizin aracın gerçekten maşallahı var abi bence takaslamayın öbür aracı zevkinize göre yapana kadar bir sürü masraf yapıcaksınız sizin yedek parçalarınız kolay ve ucuza bulunur ef kasanın daha zor bulunur düşüncesindeyim bir de en büyük özellik sizinki arkadan iter o önden çeker :D arkadan itere alışan biriyseniz önden çeker sıkıcı gelebilir :D bir de ikincielde ef göre doğan bir adım önde :)
abi madem kararsızsın üzerine bi 2000 iste pazarlıkla 1500 e düş he derse ver olmazsa paşa paşa binersin arabana maşallahı var zaten
yok yok tmm girmeye gerek yok şimdi ef ye başladık diyelim yağ su bakım önce sonra
+jant lastik
+jdm sinyaller güzel pasta cila
+içine güzel vti koltukları
+camları otomatik yap
+güzel bir headers boru egzsot
+kamber kit - yay veya coil güzel basıklık
+cam filmi inceden
+cam vizörü
+spoon ayna vites topuzu körük dieksiyon vs.
+usdm stoplar
plaklıklı bir arka tampon ve usdm ön tampon artı karlık :D tadından yenmez :D
şöle bişi
http://www.canibeat.com/wp-content/u...AM_Japan98.jpg
aslınd asunroof olsa düşünmem bile ama :) rengide böyle aslında duruşu şöyle olur heralde
http://farm8.staticflickr.com/7290/8...699912e7_o.jpg
sunroof olsa düşünebilirdiniz bu hale getirince çok güzel olur
Daha önce ef varmış, ben olsam takasa girerdim, her türlü ezer ef, keşke a/c olsaymış
Doğan ezmiş
gereksiz bir takas olur arabanız gayet güzel parça sıkıntın yok yakıt ne kadar farkederki v8 değil sonuçta keyfi yapılmış bir arabada yakıta bir çok kimsenin baktığını sanmıyorum
bence hıc takasa gımeyın satıp aracınızı daha ust model temız bı araca gırmek daha mantıklı bıraz borc yapıp ufak ufak odersınız ne bılım 1.8t b5 passatlar olabılır yada golf az yaksın dıyosanız dızel mantıklı araclar dusunulebılır yada model yuksetmıcem sadece alıp bınıcem dersenız 190e mercedes derım cok guzel araclar kac yıl oncesındekı aracda konfor acısından bakıldıgında gayet ıyı araclar
biniceksen et
ama yok ılerde satarım diyosan etme satılmıyo eski hondalar
Abi bi nardi direksiyon takıp doğana tekrar aşık olsan :D
bence doğan jantlar harika olmuş
Abi sen arabanın konusunu açta bir oku yorumları sonra düşün derim :D
Bu doğan verilip o araç alınmaz. Rwd candır. Maşallah doğana :D
bu arkadaş foruma üye dikkat :)
nickide: q@dd@fy