konya yolunda gazi hastanesini geçtikten sonra beyaz polis aracı bagaj kapağı açık. radar düzeneği kurulu. kırmızı çakar çakıyo radara girdiğinizde. sanırım ben 80 km civarıyla cezayı yedim. aman dikkat!
konya yolunda gazi hastanesini geçtikten sonra beyaz polis aracı bagaj kapağı açık. radar düzeneği kurulu. kırmızı çakar çakıyo radara girdiğinizde. sanırım ben 80 km civarıyla cezayı yedim. aman dikkat!
Ankaraya ilk geldigimde kurdugum cumle: oh ne guzel cevirme nerdeyse yok gibi.
Arkamdan gelen 6. Cezadan sonra Mersin cevirmelerini mumla ararken türkü ve agitlar esliginde on plakami söktüm. Simdi kafa rahat.
2 yada 3gün önce samsun yolu üzerinde 100 le giderken arkama geldi sellektör yaptı ben yapıştırdım 120 yle giderken sağa geçtim yanımdan beyaz hyundai ile geçti gezici radar olduğunu görünce içime oturdu ama iş işten geçmişti gördüğüne saplıyordu sanırım plakası da 06 krz idi sonunu hatırlamıyorum...dikkatli olmakta fayda var![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
bugünde konya yolundan gitmiyim dedim ve şansa bak. normalde tam tersi olurdu hep
sıktırrrr ya yaklasık 12 sularında gectım,bende abımle tartısıyodum radarmı degılmı dıye yemısız cezayı demmkı,,hatta gozume kırmızı bı lazer ısıgı gıbı bısey vurdu ordan farkketım bu ne dıye ..yavsak aynasızlar ya
Amcanin birinden duydum bugun vergi dairesinde. Dunku radari konusuyolardi. 1 hafta surer cezalarin dusmesi dedi. Sanirim fena kitlediler. 300 kusur lira ona vergimi oderdim ben vay spor gazetesi ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)