gti jantı bana göre çok net bi jant r için aynısını düşünmüyorum ama hatta poloma kaç kere jant alıcaktım içime sinmedi vazgeçemedim gti jantından
Printable View
gti jantı bana göre çok net bi jant r için aynısını düşünmüyorum ama hatta poloma kaç kere jant alıcaktım içime sinmedi vazgeçemedim gti jantından
Son hali bu olmayacaktır muhtemelen. Canlısı daha farklıdır. 4 Coupe'deki gibi tekrar yanılmayalım :)
Fotolar resmi foto mu? Veriler güzel :)
Teknik verileri görünce oha dedim resmen :)
trendline golf alıp fibercide bodykit yaptırmış gibi saçma bir görüntüsü var ancak motor ve teknik bilgileri süper.
Teknik değerleri böyle olabilir ancak fotolar hiç gerçekçi gelmedi bana.:) Bir nesil sonra 340 hp olur filan 2 nesil sonrada ferrarilerle karşılaştırırız 0-100 leri.:D Hot hatchler çok güçlendi bir çoğu limite yaklaştı ve bir çok markanın AWD ye geçeceklerini düşünüyorum.
Arabayı alırsam teneke cantla isterim o cant tasarımı nedir yaa çizen ne kadar düşündü acaba o cantları çizerken motoru bitik golf 6 r alıp 7 motoru ve yürüyeni koymak lazım aslında golf 7 r merakla bekliyodum ama hevesim kaçtı ben 6R niyetlenmeye devam edim :D
Egzos ve jantlar olmamis
veriler iddiali olmuş, goruntu kotu ama hayırlısı :)
jantlar böyle bi araca yakışacak cinsden olmamış malesef
bnm araba daha iyi :D
gereksiz derecede sade yapmışlar..body kıtı biraz daha caf caf lı olmalı bence jantlar zaten ofsayt..sıtede resmi yazıyo diye paylaştım umarın resmi diğildir.
fiyatları eskisi gibi 50-55.000€ * 2.19 olsa baya satılır gibime geliyor
bu tür tasarımlari görünce yeni modellerden soğuyorum...
Sonra tekrar m4 konusuna giriyorum tekrar aşık oluyorum.. :D
Bence sade olması daha iyi. 4 egzoz olayına gelirsek tek çıkışa düşürcen onu tamponun arkasına gizlicen 3 tanesini. Motor verileri zaten çok iyi. Çıkıcan Tem'e şaka yapıcan millete...
Ben beğendim...
ön tampon a ufak bir yarık, ön ve arka tamponda biraz daha fazla detay ve daha şişkin dodikler beklerdim. Arkada ortadan çıkış R ile özdeşleşmişken sanayi işi gibi duran bir arka tampon yapısı :( O jantlar nedir :( GTI bile kendi şahsına münhasır R kişiliksiz kalmış yanında...