gti jantı bana göre çok net bi jant r için aynısını düşünmüyorum ama hatta poloma kaç kere jant alıcaktım içime sinmedi vazgeçemedim gti jantından
gti jantı bana göre çok net bi jant r için aynısını düşünmüyorum ama hatta poloma kaç kere jant alıcaktım içime sinmedi vazgeçemedim gti jantından
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Fotolar resmi foto mu? Veriler güzel![]()
Teknik verileri görünce oha dedim resmen![]()
trendline golf alıp fibercide bodykit yaptırmış gibi saçma bir görüntüsü var ancak motor ve teknik bilgileri süper.
Teknik değerleri böyle olabilir ancak fotolar hiç gerçekçi gelmedi bana.Bir nesil sonra 340 hp olur filan 2 nesil sonrada ferrarilerle karşılaştırırız 0-100 leri.
Hot hatchler çok güçlendi bir çoğu limite yaklaştı ve bir çok markanın AWD ye geçeceklerini düşünüyorum.
veriler iddiali olmuş, goruntu kotu ama hayırlısı![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
jantlar böyle bi araca yakışacak cinsden olmamış malesef
gereksiz derecede sade yapmışlar..body kıtı biraz daha caf caf lı olmalı bence jantlar zaten ofsayt..sıtede resmi yazıyo diye paylaştım umarın resmi diğildir.
bu tür tasarımlari görünce yeni modellerden soğuyorum...
Sonra tekrar m4 konusuna giriyorum tekrar aşık oluyorum..![]()
Bence sade olması daha iyi. 4 egzoz olayına gelirsek tek çıkışa düşürcen onu tamponun arkasına gizlicen 3 tanesini. Motor verileri zaten çok iyi. Çıkıcan Tem'e şaka yapıcan millete...
Ben beğendim...
ön tampon a ufak bir yarık, ön ve arka tamponda biraz daha fazla detay ve daha şişkin dodikler beklerdim. Arkada ortadan çıkış R ile özdeşleşmişken sanayi işi gibi duran bir arka tampon yapısıO jantlar nedir
GTI bile kendi şahsına münhasır R kişiliksiz kalmış yanında...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)