Abiler arkadaşlar 2 sene önce her iki göğüsümde de sertlikler oluştu zaman zaman elleyemedim daha sonra yavaş yavaş şişmeye başladı şuanda sertlikler kayboldu göğüslerim yağ torbasına döndü.Tabi bu 2 yıllık süre zarfında doktora gittim endokrin bölümünde teşhis olarak jinekomasti dediler ergenliğin bir bölümde östrojen hormonunun salgılanmasından dolayı memede şişkinlik dediler 6 ayda bi kontrole gittim hep,Gazi Hastanesinde böyle başlarından savarcasına öylesine bi kontrol yapıp gönderdiler hep nasıl geçecek diyorum geçer geçer kafana takma diyor doktor rahatsız oluyorum diyorum yapacak bişey yok o zaman spor yap diyor spor salonundaki abimizde koçum öncelikle ilacı var onu kullanacaksın spor zarar verebilir sıkıntılı bi durum dedi gönderdi adamcağız haklı olarak...çok canımı sıktılar bu son muaynede. Şimdide doktor arıyorum kendime baya araştırdım şu doktor iyi diyen hiç çıkmadı.sizlerinde başına geldiyse ve gidipte memnun kaldığınız bir doktoru önerirseniz sevinirim... Baya uzun oldu sizleride yordum okuduğunuz için teşekkürler...