User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sağlık Problemi Ankara !

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sağlık Problemi Ankara !

Abiler arkadaşlar 2 sene önce her iki göğüsümde de sertlikler oluştu zaman zaman elleyemedim daha sonra yavaş yavaş şişmeye başladı şuanda sertlikler kayboldu göğüslerim yağ torbasına döndü.Tabi bu 2 yıllık süre zarfında doktora gittim endokrin bölümünde teşhis olarak jinekomasti dediler ergenliğin bir bölümde östrojen hormonunun salgılanmasından dolayı memede şişkinlik dediler 6 ayda bi kontrole gittim hep,Gazi Hastanesinde böyle başlarından savarcasına öylesine bi kontrol yapıp gönderdiler hep nasıl geçecek diyorum geçer geçer kafana takma diyor doktor rahatsız oluyorum diyorum yapacak bişey yok o zaman spor yap diyor spor salonundaki abimizde koçum öncelikle ilacı var onu kullanacaksın spor zarar verebilir sıkıntılı bi durum dedi gönderdi adamcağız haklı olarak...çok canımı sıktılar bu son muaynede. Şimdide doktor arıyorum kendime baya araştırdım şu doktor iyi diyen hiç çıkmadı.sizlerinde başına geldiyse ve gidipte memnun kaldığınız bir doktoru önerirseniz sevinirim... Baya uzun oldu sizleride yordum okuduğunuz için teşekkürler...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun Tuna ilk başta

Allah kımseye sağlık problemı vermesın.

ama benım anlamdıgım bir konu var
    Senin Annen baban Ailen yokmu ?
    bunu bizimle degılde Ailen ıle paylassan bence saha daha fazla yardımcı olurlar.

Forumda boyle bir konuda tabıkıde sana yardımcı olabılecek abiler arkadaşlar cıkar ama
    bana biraz saçma gelıyor açıkcası boyle konuların açılması.

sana ailen Annen Baban bence forumdan daha fazla yardımcı olacagına ınanıyorum.
    En basıtı Aile saglık Hekimine dahı gitsen daha yararlı olabılır

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetRS ile iletişime geç. mutlaka senin için araştırıp bilgi edinir yardımcı olmaya çalışır elinden geleni yapar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jino östrojen üretiminden olur. sende kadınlık hormonu fazla demekki. bunu doktorun tetkikleri sonucu çözmüş olması ve östrojen baskılayıcı vererek bu sorunu çözmesi lazım. ne demek spor yap.

spor ancak ve ancak yağdan kaynaklık jinoyu geçirir. hormonel jino yu spor geçirmez. spor hocan doğru söylemiş.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş Olsun Tuna ilk başta

Allah kımseye sağlık problemı vermesın.

ama benım anlamdıgım bir konu var
    Senin Annen baban Ailen yokmu ?
    bunu bizimle degılde Ailen ıle paylassan bence saha daha fazla yardımcı olurlar.

Forumda boyle bir konuda tabıkıde sana yardımcı olabılecek abiler arkadaşlar cıkar ama
    bana biraz saçma gelıyor açıkcası boyle konuların açılması.

sana ailen Annen Baban bence forumdan daha fazla yardımcı olacagına ınanıyorum.
    En basıtı Aile saglık Hekimine dahı gitsen daha yararlı olabılır
    öncelikle teşekkürler mertcan abi... ancak yaptığın yorum biraz saçma oldu(bence) ben bu olayla 2 yıldır anamla babamla paylaştım uğraşıyorum zaten.Anamda babamda gayet ilgili insanlardır sağolsunlar. Fakat doğru düzgün bi doktor bulamadık bir türlü internettende araştırdım yine bir sonuç yok.bende eğer burdan gitmiş olupta memnun kalan veya iyi problemsiz bir şekilde sonuca ulaşan varsa gittikleri doktoru önerirlerse ona gider tedavi mi olurum diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış mı? sonuçta burası her ne kadar otomobil bilgi platformu olsada sohbet konusunda bu tarz şeylerde paylaşılabiliyor diye biliyorum eğer yanlış biliyorsam ve konu modlar taranfından da gereksiz saçma sapan görünüyorsa kapatılabilir silinebilir problem değil ayrıca amacım böyle haybiye konu açmak değil yanlış anlaşılmasın.tekrar diyorum eğer bu konu gereksiz görüldüyse kapatılsın lütfen !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jino östrojen üretiminden olur. sende kadınlık hormonu fazla demekki. bunu doktorun tetkikleri sonucu çözmüş olması ve östrojen baskılayıcı vererek bu sorunu çözmesi lazım. ne demek spor yap.

spor ancak ve ancak yağdan kaynaklık jinoyu geçirir. hormonel jino yu spor geçirmez. spor hocan doğru söylemiş.
    Abicim öncelikle yorumun için çok teşekkürler... adamlar resmen çok afedersinz büyüklerimizde var ama dşşak geçiyorlar geçer yaa kafana takma git spor yap falan filan daha bir kere ağızların hormon bastırıcı ilaç veya başka bi tedavi şekliyle alakalı en ufak bi laf duyduysam namerdim... ayrıca ne tetkiki abi adamlara aylardır gidiyorum tık yok hani tek bi doktorada mal gibi gitmedim açıkçası 3 tane farklı doktor var gazide 3 nüde denedim 3 demi danagalak olur gerçi 2. gittiğim biraz daha ilgiliydi ona 2 sefer gittim ama sonradan oda fısladı neyse inşallah sağlam problemimizi çözecek bi doktor buluruz da şu memelerden kurutuluruz dar tshirt giymeyi özledim valla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmetRS ile iletişime geç. mutlaka senin için araştırıp bilgi edinir yardımcı olmaya çalışır elinden geleni yapar.
    pm atıyorum abi ilgin için teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ellediğinde sert bir cisim geliyor mu eline ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Jinekomasti,sadece ostrojen hormonundan oluşmaz,başka faktörler de buna dahildir örneğin progesteron hormonu ile salgılanan prolaktin yüzünden jinekomasti oluşuyor bu dopamin azlığı nedeni ile de oluyor.

Ergenliğe girmiş birey de jinekomasti görülebilir hatta şişmanlarda daha çok görülmekte.

Kan testi ile endokrin doktoru ölçmeli ve fiziksel olarak kontrol etmeli.

Eğer şişmansan kilo verdikçe geçebilir ergenlikte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jinekomasti,sadece ostrojen hormonundan oluşmaz,başka faktörler de buna dahildir örneğin progesteron hormonu ile salgılanan prolaktin yüzünden jinekomasti oluşuyor bu dopamin azlığı nedeni ile de oluyor.

Ergenliğe girmiş birey de jinekomasti görülebilir hatta şişmanlarda daha çok görülmekte.

prolaktin yüksekse zaten süt bile gelir göğsünden. umarım o seviyede değildir.

tavsiyem çok iyi bir doktor bulmandan yana.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ellediğinde sert bir cisim geliyor mu eline ?
    geçen sen vardı abi böyle nohut gibi bişeydi değdiğim zman acıyordu bazende hiç bişey yokmuş gibi oluyordu o cisim olduğu halde... şimdide o cisim yok şişlik var sadece acı falan hiç bişey yok.afedersiniz göğüs öne doğru sivriliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sen vardı abi böyle nohut gibi bişeydi değdiğim zman acıyordu bazende hiç bişey yokmuş gibi oluyordu o cisim olduğu halde... şimdide o cisim yok şişlik var sadece acı falan hiç bişey yok.afedersiniz göğüs öne doğru sivriliyor
    bu normal birşey canın sıkılmasıda normal. geçmiyecek birşey değil. moralini bozma. dediğim gibi iyi bir doktora git. bu şekilde 5 sene göğüs çalışsan bile, asla gelişmez östrojen dolu göğüs.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kilo yok abi boy 1.79 kilo 68 falan ama hiç göstermiyorum yani öyle yağlı lömbür lömbür bi vücudum yok. yani biraz daha kilo versem kemiklerimin hepsini sayarsın endokrin doktoru fiziksel olarak elledi melledi sonuç yok jinekomasti dedi geçti maalesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prolaktin yüksekse zaten süt bile gelir göğsünden. umarım o seviyede değildir.

tavsiyem çok iyi bir doktor bulmandan yana.
    yooo öyle süt gelme gibi problemlerim yok... ancak doktorun ciddi anlamda iyi olması lazım dediğin gibi abi. valla özel devlet fark etmez yok mu iyi bi doktor bilen ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu normal birşey canın sıkılmasıda normal. geçmiyecek birşey değil. moralini bozma. dediğim gibi iyi bir doktora git. bu şekilde 5 sene göğüs çalışsan bile, asla gelişmez östrojen dolu göğüs.
    abi ben aslında çok takmam böyle şeyleri ama tshirt giyerken tedirgin oluyorum artık giydiysemde dışarı çıkıyorum herkes bana bakıyor gibi oluyo çıldırıcak gibi oluyorum acil çözüm lazım... ayrıca gittiğim spor hocasıda aynen bunu dedi abi valla senelerce göğüs çalışsan mümkün değil gitmez önce tedavi sonra destek olarak spor yapacaksın dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben aslında çok takmam böyle şeyleri ama tshirt giyerken tedirgin oluyorum artık giydiysemde dışarı çıkıyorum herkes bana bakıyor gibi oluyo çıldırıcak gibi oluyorum acil çözüm lazım... ayrıca gittiğim spor hocasıda aynen bunu dedi abi valla senelerce göğüs çalışsan mümkün değil gitmez önce tedavi sonra destek olarak spor yapacaksın dedi
    aynı sorun bir arkadaşımda var doktora gitti ve ameliyat olup jinoları aldırcak mesela.. sorarım ona ankaradaysa doktoru senide yönlendiririz o doktora.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakası yok.bunu okuyan herkes belki kendini de kontrol edecektir diye söylüyorum.erkekler de de meme kanseri çok yüksek oran.elinize bezelye gibi yada daha farklı sertlikler gelirse.. yapıda ya da meme ucunda değişiklikler olursa.. test ettirmekten çekinmeyin.

Ayrıca Ankara da Düzen labratuarlar grubuna gidip oradan da iyi bir doktora yönlendirilebilirsin..
    yardımcı olurum eğer senin için iyi olacaksa.çok geçmiş olsun tekrardan.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun bir arkadaşımda var doktora gitti ve ameliyat olup jinoları aldırcak mesela.. sorarım ona ankaradaysa doktoru senide yönlendiririz o doktora.
    valla abi çok iyi olur eğer Ankaradaysa tabi ne zamana öğrenebilrsin abi en azından ankaradaysa bi muayene olurum teşhis koyarız zamanı fazla geçirmeden bir an önce olsun bitsin

ANCAMARO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Aynı durumdan senelerce bende çektim,çekiyorum. Bir sonuca ulaşırsan veya iyi bir doktora benide bilgilendirirsen sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)