User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Tramere İtiraz

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chat in kardaş kaçtımı dikiz aynası ha ha haaa.adamlar seni hatalı bulduysa bence de hatalısındır.sen 10 bin km deki arabanın segmanını döndüren adamsın.bence hata yapmışsındır park halinde dediğin araba eskişehir yolu üzernde orta şeritte park halinde falandır.kesinlikle hata sende bence yuzde 100 suçlusun hiç itiraz etme öde cebinden kardaşşşşşş
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde o tarz bir olayım oldu ,tramer kaskoyu suçladı kasko trameri ve sonunda küfürü basıp telefonu kapadım...olay uzayıp gidiyor
    Ben de basayım küfürü en azından

Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz geç olmuş ama abi itiraz etmek için olay sıcakken tramerden çıkan sonuca göre direkt takibini yapman lazımdı tramere itiraz ediliyor ama 3 4 ay sonra yapılacak itirazı değerlendirmeye almıyacaklardır bile... mahkemeye gideceksin.... alan alacağını almış çünkü bu saatden sonra... yinede iyi bir sigortacıya danış itiraz edip tutanakları yenileyip para iadesi alan çok kişi biliyorum çünkü...
    Yahu kim bu trameri şımartmış bu kadar ya. Adamlara bak astığı astık kestiği kestik. İlla dava açtıracaklar bana. Dur bakalım.

Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chat in kardaş kaçtımı dikiz aynası ha ha haaa.adamlar seni hatalı bulduysa bence de hatalısındır.sen 10 bin km deki arabanın segmanını döndüren adamsın.bence hata yapmışsındır park halinde dediğin araba eskişehir yolu üzernde orta şeritte park halinde falandır.kesinlikle hata sende bence yuzde 100 suçlusun hiç itiraz etme öde cebinden kardaşşşşşş
    Yok yok kaçan kaskoya kaçtı maddi olarak sıkıntı yok da ulan duran arabaya vursunlar sen de yarı yarıya suçlu ol. Var mı böyle bir dünya?

Hayır duran motoru pert etseler tamam derdim ki dünyanın en bahtsız bedevisi benim ama neyse ki bizim dikizi aldılar sadece

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu baltalamak için söylemiyorum konu sahibi kusura bakmasın, bu tip meselelerde alenen teşekkür edilmesi gerektiği taraftarıyım. "ozgurluk" nickli üye sağolsun her sigorta ile ilgili sıkıntılı duruma koşturuyor, bana çıkan afaki sigorta poliçesi meselesinde de telefonla da baya bir yardımcı olmuştu hiç tanışmıyor olmamıza ve ticari bir kaygısı olmamasına rağmen. Valla adammışsın üstad gerçekten tebrik ettim, Allah kazancını artırsın.
    saol dostum, cümlemizin inşallah.

Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim ama zaten ben de teşekkür ediyorum. Alenen de edeyim Forumda sağolsun herkes herkesin yardımına hiçbir ticari kaygı gütmeden koşuyor. Belki de bu yüzden bu forumu seviyoruz. Zaten bizi yansıtan da bu tabii ki.
    mesaj atıyorum demişsin ama mesaj gelmedi bilgin olsun.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj atıyorum demişsin ama mesaj gelmedi bilgin olsun.
    Dalmisim resmen pardon hoca. Yarim saate arabaya geciyorum ve ilk is mesaj.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim yüzde yüz suçsuz bulunduğum kazada, kaskomu yenilerken rücu etmedikleri için 2 ay kasko yaptıramadım, 1 hafta önce de ufak bi kaza oldu kaputta ezik var şu an ve bu yüzden kasko yaptıramıyorum.. bunda da suçsuzum normalde karşı tarafın sigortası karşılayacak ama bir kaportacıyı bekliyorum, umarım suçlu çıkarmaz eksper..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)