Ama su varki galericiler bireysel kisiler üzerinden gizlice araci satin alip galerilere koyuyorlar bunun k une gecemiyoruz nasil ithal in onune gecemiyorsak buda bu şekilde.
Printable View
Ama su varki galericiler bireysel kisiler üzerinden gizlice araci satin alip galerilere koyuyorlar bunun k une gecemiyoruz nasil ithal in onune gecemiyorsak buda bu şekilde.
Olayı çarpıtmaya abartmaya gerek yok, kimin ne için en iyisi mercedes- bmw -audi dediği belli, araçlar daha üstün, 2.eli daha iyi diye bu üç marka iyi değil. İnternetten yazılana çok inanmayın megane fsi a3 ten sadece daha performanslı ve ekonomik olabilir onun dışında ne güvenlidir , hatta daha iyi yol tutma konusuna gülerim. Hiç bir 1.6 a3 hiçbir sıfır meganın 4 katı parası olmadı :) . Ncapten 5 yıldız almak farklı güvenli araç kavramı farklı, ncap herşey değil. Daha karda ittirirken meganın bagajı içine göçüyor yapmayın etmeyin, ncapte vurulan hız ve ne şekilde vurdukları belli, ben 3 sene a3 kullandım gerçekten araç fazlasıyla tok, direkleri, sac kalınlığı, kapıların ağırlığı vs o sınıfta başka araçta yok.
Ghibli06;
Abi yanlış anlama muhalefet değil de madem yılda 30 kamyon alıyorsunuz neden size direk liste veriyorlar,o internette de yazıyor hiç mi indirimleri yok? Ben fiyat aldığımda en azından indirimli bir fiyat yazıyorlar üzerine :) Bazı galericilerde aynen dediğiniz gibi bayide sıra olması gibi sebeplerden 140 lık araca 150 yazmakta. Ben geçtiğimiz yaz 115 bin tl cla amg için fiyat aldım ancak fiyat aldığım araçların geneli 2.elde 120-125 bin tl'di yalnız galeri değil bizim millette biraz akıllı olduğu için 3-5 bindeki araçları her zaman sıfırından daha fazla para eder :)
Koltuklar aynı değil
amgler de dikişler orta ve yan kısımlar farklı
genel şekil olarak aynı denebilir belki
ben kullanış tarzımı anlatim
3.5 ay oldu alalı 5500 ü geçti araba
camlar kapalı sunroof açık gezerim %90 oranda
sabah çalıştırıp şehiriçinde 17km yol yaparak 3.7 yaktığını bile gördüm
bana garip gelen tek ses depo fullken yokuş aşağı parkda yakıtın hareket sesini duydum bir kaç kere depoda ama sunroof vs gayet memnunum çok şükür
hı tek gıcık olduğum anahtarı basılı tutsanda kendi kendine kapatmıyor camları vs
ama yani bu paraya böyle keyifle kullanacağım başka araba yok bana göre
ben özel fiyat bile almadım zaten emin ol hiç niyetleri yoktu özel fiyat vermeye... E180 için yapabilecekleri dip fiyat da 158.500 tl oldu...
sonuç: 2 tane CLA için çıkılan yolda 1 adet Xdrive F30GT 2.0d 177bin tl ile BMW öne geçti, diğer araç içinse girişimler devam etmekte :)
Hangi araci dusunuyorsaniz fiyati ve temini icin ozelden goruselim isterseniz.
Kamyonlarda da cok agresif fiyatlar sunabilirim.
abi daha önce bi abimizn başına gelmiş bana anlattı aynen şöyle. karşıdan bi mercedes geliyor. abimiz kaportacı o arabada boya var diyor. vardı yoktu derken aracın yanına gidiyorlar. adam sıfır almş 6 ay önce. sıfır hata diyor. kaportacı bakıyor boya var. adam daha sonra servise gitmiş boya çıkmş. sora bayiyeyle baya uğraşmş. 1 sene kadar sonra bayi aracı sıfırlamş.
insignia yeni çıktığnda çorumda bi abimiz lpg takp sıkıntı yaşayınca aracı baya kötülemişti. o adama da sıfır insignia verdilerdi.
Selamlar e serisi ile net bilgim yok ancak CLA ile ilgili yazdığınız araç CLA200 yani benzinli model ve fiyattan anladığımda urban modeli. Arkadaşta haliyle yanlış yönlendirmeyelim diyor ***** boş urban paket şu a 120000 tl. Doğru söylemiş yani.
Sizin sonra fiyatı 145000 dediğiniz aracın dizel ve amg model olduğu çıkıyor. Yani 98500 olan bir cla'nın fiyatının 145000 olduğu falan yok. Şu an 145000 e en dolu paket amg cla200 alabilirsiniz.
Fiyatlar o kadar hızlı değişiyorki karışıklık yaşanması normal bencede. Ancak emin olun şu an Audi ve Bmw fiyatları Mercedes fiyatlarından fazla. Bence Mercedes'in pazarlama stratejisi çok başarılı. Özellikle sağladıkları kredi konusunda çok memnun kaldım ben.
hocam ben derdimi anlatamıyorum sanırım, istenilen araçlar yok şu anda, geçen sene mayıs ayında da yoktu... sahibinden.com listesini yayınladım ki, galerilerin fiyatlarını görün diye, boş+boş CLA yı koyup onda da bayi başına 1 ya da 2 tane ya var ya yok, yok mayısta gelecek yok sonbaharda gelecek diye oyalıyorlar, mayısta bize verilen gün şubat ayı idi...
Mengerlerle bu yüzden tartıştım, nasıl oluyor peki galeriler bayii çıkışlı CLA kaynıyor fiyatları da sizin 20-25 bin tl üzerinizde dedim... verdikleri cevap 'artık filo satışlarında çok sıkı denetim oluyor bu sebepten dolayı' dedi...
Mercedes alıyorum diyorsun, renk seçeneği yok... elinde yok sadece beyaz var... dizel olsun diyorsun AMG olsun diyorsun sanırım şu anda sadece 14-15 tane sıfır araba var bayiilerde...
Borusan en azından dünya kadar seçenekle getiriyor araçları ve de grey markettekiler bayii fiyatlarından daha ucuz... ben ilk defa yaşadım bayiinin 143.000 TL dediği arabanın galeride 'bayii çıkışlı' sıfır olarak 156.000 TL ye satıldığını...
Neye göre daha keyifli işte konu bu.
1 e baktığımdada kapısını açıp içine bindiğimdede o kadar yavan gelmiştki gözüme,"bu ne be" demiştim a ya göre.
Herşey amaca ve beklentiye göre değişiyor. Günlük kullanım amacıyla aldığım bir araba diğerinden biraz daha yavaş olsa nolur olmasa nolur. Ama hergün baktığımda tipi,iç tasarımı hoşuma gitmezse işte o olmaz. Yoksa marşa basınca 1 de tırlıyor a3 de benimkide tırlıyor dizel yani işte:)
Özetle alın zevkle binersiniz arkadaşlar ben tavsiye ederim :)
arkadaşlar biraz önyargısız yaklaşırlarsa herkesin çamur attığı o ekran tarzını diğer markaların da kullandıklarını göreceklerdir, yani sadece bu araçlarda sonradan konmuş tarzında suçlamalar yersiz.
diğer yandan ben sadece Türkiye'de opsiyon düşkünlüğü görüyorum, ne kadar opsiyon az olursa o araç tü kaka mantığı hakim.
şu an Almanya'da ki sahibinden tarzı siteleri açıp baksanız ilanlarda ki çoğu aracın çıplak olduğunu görürsünüz, yıl olmuş bilmem kaç hala bmwlerde manuel çevirmeli klimalar mevcut gibi.
kısaca araçlarda ne olduğu taleplere bağlı, almanlar aracı binmek için alıyor tersine Türkiye'de hava atmak için alıyor denebilir.
araçlarda ki diğer kaporta boya ve diğer bayi kaynaklı sorunlar bayiyi ilgilendirir, bayinin yaptığı ahlaksızlıklardan dolayı markayı kötülemek anlamsız.
türkiyede opsiyon düsüklügü yok çokta olması gereken ve fazlasıyla herşey var ozellikle üst segmentlere dogru. parasını verdikten sonra getirilecek nasılsa
burdaki mevzu paketlestirme sıkıntısı . atıyorum yurtdısında geri gorus kamerasını tek basına takarsın ama burda park sensörüyle birlikte takarsın ekstra fiyat biner +otv + kdv ucuk fiyatlar cıkar cogu kullanıcıda istemeyeceginden tercih etmezler .he isteyen 3-5 kişi olur tüm opsiyonları koyar getirir oda zevktir paradır
bayi kaynaklı dediginiz ahlaksızlık aracın servisinde ıvır zıvırında hata varsa boklarsın yada satıs danısmanı artistin tekidir begenmessin ondan memnun kalmassın (çogu esenyurt dogus vw satıscısı gibi)
ama ortada hatalı üretlimden ıvırdan zıvırdan kaynaklıysa tabi marka suclancak mengenler has borusan yada nebilim dogus üretmiyor sonucta otomobilleri