hersey olabilir bilir kisi incelemesini yapsin hersey ortaya cikicak bu ulkede artik 0 aracada guven kalmamis :ofk:
Printable View
Yarım milyon dolarlık Maserati
İmkan olucak,çağıracaksın bütün basını parçalatacaksın tüm Türkiye'nin önünde arabayı.Ya da böyle birşey yapacağınızı blöf yapın işe yarayabilir.
parçalamak deılde araca reklam gıbı bır yazı yazıp cagırıcaksın basını buyrun mercedesın yaptgı ıs dıye
buna ornek fıat doblo alan bır vatandas bnu gerceklestırmıs
ins sorununuz en kısa surede cozulur
bilirkişi kim yada kimler bu çok önemli
srs den tutturabilirsiniz. Arızalı ve bu bir güvenlik sisteminin parçası diye. Ancak bu yolla değişimi kabul edebilirler. Bence bir ihtar mektubu ile arabayı MB ye bırakın birde kiralık aracı bıraktığınız yerden teslim alın o zaman başlarlar düşünmeye.
Size kullanmanız için verilen araba tam bir talihsizlik olmuş. Ben sıradan balıp en lüksünü seçiyordum. bu size denk gelmiş. Aslında MB bu işleri çok sessiz ve hızlı halleder neden uzadı böyle acaba?
Siz merkeze hadımköye gittinizmi?
Mercedesin A ve CLA modeli beklenen kalite ve konforu , sorunsuzluğu barındırmıyorlar bünyelerinde. Bu sebebten seneye yeni kasasının çıkacağını bile bile C180 aldım.
Buarada geçmiş olsun abi. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. İnsanın büyük hayal ve beklentilerle sıfır araç alıp hele bizim gibi titiz ve arabalarına düşkün bi insanın böyle durumlarla karşılaşması çok kötü çok can sıkıcı bir durum.
Abi cok geçmis olsun bütün postları okudum umarım sonuç istediğin gibi olur hakkını sonuna kadar ara
hiç beklemeden mahkemeye verin. dava görülmeden size yeni araç teklifi sunacaklar zaten.
? ben buyuk sorunlar goremedim ayipli mal kapsamina girecek...
Yeni kasa ve yeni model araç almamak gerekiyor özelliklede ilk üretimleri...Bu Mercedeste olsa böyle Audide olsa böyle Bmw de olsa böyle...Gerçi bende ilk C Coupe saiplerinden biriyim çok şükür bi arıza çıkartmadı aracım ama yinede biraz beklemekte fayda var yeni kasa araçlarda.Ayrıca bi tanıdığımıza kazalı araç (konteynerde düşmüş) satıldığı halde direkt değişim yapmamıştı Volvo ve epeyce uzun bi mahkeme süreci yaşadılar.Eğer Almancanız var ise Almanya ile direkt temasa geçmenizi tavsiye ederim.Bu gibi içinden çıkılmaz durumlarda daha faydalı oluyor.
Bu duydugum kimbilir kacıncı A / CLA vakası :)
şaşırmadım okuduklarımada olanlara cla ya ilk bindiğim an dedim mercedes ne yapmış böyle diye..
mercedes kendi marka kalitesi altında bu işlere girmiycekdi bence..
dünyadan bir sürü ekonomik sıkıntılar içinde olan firmalar var birini satın alıp ekonomik halk işi araç projesini ordan yürütebilirdi.. yada ölü bir markayı ismini satın alıp ordan üretim yapabilirdi.. en basitinden kendi ülkesinde zor durumda olan bir opel var gm den gidip opeli alabilirdi almandır kendindendir en azından insanlarda yadırgamazdı..
Ama kendi marka değeri altında bu işlere girmiycekdi halk işi ekonomik araç üretmek başlı başlına ap ayrı zor bir olay premium araç üretmeye benzemez..
a ve cla da bu işi anlamadıklarını zaten gösterdiler bana göre her açıdan..
Hocam şimdi arkadaşın bahsettiği problem, arızaları bir kenara bırakalım.
a ve cla da ney hoşunuza gitmedi.
cla yı üstün körü görme fırsatım oldu ama a serisini inceleyemedim. Açıkcası ikisi hakkında da çok inceleme fırsatım olmadı diyelim.
Sizi bu araçlar da rahatsız eden ne oldu ?
Bence görünüm olarak gayet hoş araçlar.
Kalitesiz mi geldi ? nedir yani sizi rahatsız eden ?
İyi forumlar.
Görünüm olarak güzel araçlar..
cla nın arkası dar boyunuz 1.80 üstündeyse arkada boynu bükükler gibi oturursunuz.. bagaj eşiği dar valizi falan koyarken zorlanırsınız baya ön konsoldaki ekran sanki sonradan gidilip bir marketten naviasyon cihazı alınmışda takılmış gibi duruyor aracın orjinal parçası gibi durmuyor.. blind spot sensörleri tamponun yanına koymuşlar orda çok çirkin sırıtıyor çamurluk yada tampon içine alabilirlerdi ebayda satılan blind spot sensor kitleri ile aynı zihniyette kitler onlarda arka tamponların yanı delinip koyuluyor..
iç malzeme kalitesi kullanılan plastik ben beğenmedim..
ML'de sanziman sorunundan dolayi birebir degisim yaptirmistik ama o bile mahkemeyle cebellese cebellese olmustu. Kolay gelsin size yok yere ugras cikiyo boyle ilk parti araclarda.
Geçmiş olsun.
Şimdi değiştrilsin parçalar ne varki bunda gibi bakılabilir ama 5000 de bunlar çıkan araba 15000 de 50 000 de neler çıkarabilir bunuda düşünmek lazım belliki bir hatalı üretim var bunun sadece şu anki arızalarla olmama ihtimalide var...Araç garantili okey değşşiyorlar ama bu süreçteki gitmek gelmek beklemek hepsi sinir bozucu kayıplar...
Böyle bir durum fiat fiorinoda başına gelmişti bir arkadaşın pankart felan yaptı yalan olmasın tam km yi bilmiyorum belli bir kmye kadar bakım bedeli almayız dediler o şekilde ikna ettiler...
İnşallah çözülür...
geçmiş olsun valla hakkınızı sonuna kadar arayın bence