Octane Nickli Üyeden Alıntı
Dediğine göre çok satan araç çok iyi araç oluyor. Linea, symbol, accent era muhteşem araçlar çünkü. Niye mercedes satıyorsun ki o zaman?
Böyle mantıkları bırakın. Çok satan araç iyi araç demek nasıl bir genişliktir. Millet gerzekse, renaulta burun kıvırıp ' ayy bu bozulur ama aşkuoooom mercedes flan bakalıııımmm ' diyor, sonra da aynı motorlu araca 130 bin lira para veriyorsa biz ne yapalım?
S serisiyle bütün mercedesleri bir tutma. O işler eskidendi. Artık amblem satıyor. İnsanlar o kadar boş ki satın aldıkları şeylerle kendilerini daha özel göstermek istiyorlar. Herkes istediği özelliğe göre araç satın alsa, belli başlı bazı markalar aç kalır. Sadece makine gözüyle otomobillere bakıp, servisi ikinci el değeri sorunsuzluğu mekaniği şasi rijitliği gövde salınımını boşverip, boş işler peşinde koşulduğundan bütün bunlar. Tipi çok güzel evet, ama A45 için konuşuyorum, sen ilk ve ikinci viteste torkunu limitlemek zorundaysan şanzımanın kırılmasın diye, sen o aracı yapamamışsındır kardeşim. Yok patinaja düşmesin bilmemne bırakın bu ayakları. 800 hp evolar patinaja düşmüyor 360 hp 4 çeker araç mı otomatik vitesiyle patinaja düşecek.
Koyun olmak mükemmel bir şey. Hiç kimse 'ulan bu araçların ötvsi senelik vergisi cartı curtu niye bizde böyle saçma sapan yüksek biz keriz miyiz' demiyor, onun yerine herkes düşük hacim turbo araçlara yönelip kuzu kuzu, bir de bunu savunuyor. İnsanlar o paralara Amerikada Corvette alıp biniyor. Burada biz yok mercedes cla 1.xx motorlu mu yok audi a1 bilmemne mi. Milli gelirimiz 500 bin dolar sanki. Singapur gibi.
Alanlara müstehak. Ben ne de olsa öyle araçlara hiç bir zaman para vermedim çok şükür. Hep o bir araç parasına bir kaç tane çeşitli sınıftan kullanımıma göre aracım oldu. Köpek taşıyayım diye vaneo almıştım mesela. O derece yani.