http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34750575/detay
barıs bu bır arkadasımın bıldıgımız araba ceed premıum full dolu
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34750575/detay
barıs bu bır arkadasımın bıldıgımız araba ceed premıum full dolu
Sadece otomatik dediğin için DSG olan birşey al derim. Ama garantisi bitmeden de satmaya bak.
crv ler ıyıymıs.
+
yetıyı ben alırım da begenmıyo.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35751399/detay
Ilanla alakam yoktur. 1.6 t4 lere de bakılabilir.
Bi önceki sayfada paylaşılan Ankaradaki siyah 4 kapı GTİ'in önden kazası var, bilginiz olsun. Çok büyük bişi değildi ama kaput vs değişmişti.
ibiza fr dsg 150hp 0 olarak 42000 tl bence en mantıklı hareket olur :)
Cok kararsizsiniz once bi aralik koymaniz lazim
Guclumu olacak azmi yakacak
Buyukmu olacak ufak mi olacak.
Az yaksin cok kacsin kaliteli olsun fazla byuk olmasi dert degil diyorsaniz gti az yaksin cok kacsin cok sekil olsun diyorsaniz boca. 11-12 litreler sabah aksam gazlamadigniz surece hayal bizim arabalarda.ama sizin bi aralik vermeniz lazim
Barış, 1.2 Yeti DSG ile uzun yol yaptım geçen ay.. Bence tam senin kararsızlığını çözecek bir araç.. Ne büyük, ne küçük tiguan ile aynı platform sanırım.. Hatta şu an araç satılık 1.2 9000 km' de 2011 model Emotion paket tüm bakımları yüce auto'da yapılmış site otoparkında yatan bir araç.. Niyetlenirsen fikrin değişirse konuşabilirim arkadaşımla..
1.2 haricinde de 1.6 TDI GreenLine motoru da var, 4x4 2.0TDI da.. Konforu iyi, kaliteli, tasarruflu bir araç.. Yeti'lere bir bak bence..
Connecting site...
60 bine duzgunu zor ama oylesine bi ilan koydum 125 bindeymiş dusuk km li bulunursa güzel araçlar
Skoda ocravia 1.6 tdi dsg hem ici cok genis hem az yakar hem dsg :) denemediyseniz kullanmanizi oneririm
Listeden kesinlikle RCZ
Liste disi Accord parasina goreen donanimli arac hafizali koltuk elektrikli koltuklar vs
Connecting site...
Arkadaşımın arabası, sıkınıtısızdır..
hepınıze tesekkurler.bugun kapora verdım :)
aykırı olmayı sevıyordum.gorunce dayanamadım :D ılk defa gordum dogrusunu soylemek gerekırse.2011 de cenevre fuarında tanıtılmıs.lımıted edıtıon.
monaco gp megane coupe :)
KEMAL TEPRETOĞULLARI A.Ş. - RENAULT & DACIA - Renault 2
normal coupe den farkı
konsollar tutamaklar dıreksıyon pıano whıte.kadran beyaz.
ayna arka dıfuzor on sıs farı cevresı ve jantlar pıano black
yanlarda basamaklarda ve koltuklarda monaco gp amblemı
karartılmıs farlar vs
hosuma gıttı gercekten.
umarım hayırlı olur.
tekrar fıkır danıstıgım yardımcı olan herkese tesekkurler.
Şu renault araba yapmasını öğrendi de vites topuzu yapmasını bir öğrenemedi :D
hayırlı olsun güle güle kullanın.
komple metal sası oldugu ıcın cok gozume batmadı.hafıf daha kısa olsa 10 numara olur ama :)
Guzel tercih olmus valla hayirlisi olsun :)
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin.
Gt-line' a butce mi yetmedi? O da cok iyiydi ;)
yok acıkca soyleyeyım. 30.000 nakıtım vardı. 30 da kredı cekecektım. 1000tl gerı odeme yapabılıyorum suan 36ay.planım bu sekıldeydı.para konusu sıkıntı degıldı yanı.zıra onu da 59a bırakıolar.
gtlıne a bındım.ozellıkle sag taraf konsol kaplaması sonradan yapılma cakma karbon gıbı duruordu.hıc hosuma gıtmedı o ayrıntı ve surdugum surece gozume batacaktı.tam buna alıstırırken kendımı bu da var dedıler.ılk arabamın da osmanlı mavısı megane olması da ayrı bır vazgecme sebebı oldu.
arabayı aldıktan sonra ellemeyı cok seven bırıyım.monaco gp paket gercekten cok hos ayrıntıları var.en buyuk eksıgı bıxenon olmaması.arada 3500tl fark vermeye gerek gormedım kı gtlıne alsam ıllakı jant vs gırecektı bana :) gtlıne cok gordum ama monaco pek gormedım. farklı olmak da hos geldı acıkcası.
suan monaco kalmadı dıye bılıorum. gt lıne ıse 1 tane var. belırlı bı kota vermısler turkıye bazında.ay sonuna kadar su sayıda araba satılcak dıye eylul mıadlı.bu yuzden 0ı 74 olan aracları bu fıyattan verıolar.dusunen varsa kacırmasın. 2.elden ucuz suan.