Tuğral, bu arkadaşa kitap götürebileceğimiz bir yer falan var mı adres veya babasının kardeşinin telefonu vb bana mesaj atabilir misin? Kitap bulanların kitaplarını ulaştıralım :)
Printable View
Ne durumda peki?kayıtlar başladımı?başladıysa yaptırabildimi?
Adres telefon ve kayıt durumları ile detaylı bilgileri akşam aktarayım size. Ama sayemizde okul kaydı yaptıracak ve okuyacak buna emin olabilirsiniz. Yani gelen yardımlar sayesinde anneside kendiside anladıki yalnız değiller. Bu arada kendileri Ankarada yaşıyor. Ve biz öğrenciyken annesi, kendi yaptığı örgülerden eşime kazaklar verirdi o yoklukta, elinde iki tencere öğrenciyiz diye bize yemek getirirdi... Eşimde bende şimdi bu işi kendimize vazife edindik o yüzden bu kadar üzerine düşüyoruz.
Güncellllllllllllllll
kayıtlar için yarın son gün sanırım ? yapılabildimi sorun varmı ?
Arkadaşlar devlet yurdu çıktı yedeklerdeydi baya bir sevindik. Okul kaydı yapıldı. Yurt adresini tam olarak öğrenip adres bilgilerini paylaşıcam kitap yardımı yapmak isteyen arkadaşlarımızla.
güncellll .
şuan için biyofizik ve biyokimya buldum, daha da bulucam, kitaba doysun ki hırslansın kardeşim, daha güzel okur ve umutlanır :)bana adres yollayabilir misiniz?
Bana isim soyisim de verirseniz kayserideki adam gibi adamlardan yardım talep edebileceğim.. Bu konuda sıkıntı olmasın
pm atıldı. Adres bilgileri belli olunca hemen bildiricem
Güncelllllll
Birkaç kişiye iban verdim, ellerindeki kdar yardım edecekler, kitapları da adres belli olunca yollucam, bazıları da kendi yollamak istedi, bu işi üstlenmek istedi
sağolun arkadaşlar. Adres Bilgilerini belli olur olmaz paylaşıcam buradan
Adres telefon ne oldu ?
Nedir durum sıkıntı çözüldü mü halen bir ihtiyaç var mıdır.
Burs için ilan verilmiş,buraya da başvuru yapın,çıkarsa gayet iyi olur.
T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü
Tuğral son durumla ilgili bilgi verebilir misin?
arkadaşlar kusura bakmayın. Uzun süredir antalyanın yerel bir kanalının temelleriyle uğraşmaktaydım. Sistem kurulumu yayıncı arayışları , vs.. derken kendimi kaybettim. Şu saatte eve yeni girebildim yarın detaylıca bilgilenip burdan yardımcı olan arkadaşlarımıza son durum hakkında bilgi vericem.
Aynen güzel olur :)
Tugraaaaaaal :)
???????????
Bu kadar zor mu ya adres telefon ?
Tuğral ama böyle yaparsan bu kıza sen zarar verirsin... Eğer ilgilenemeyeceksen detayları bana ver ben ilgileneyim. Burada bir çok insan her ay yardım edebileceğini söyledi fakat ekim ayı geldi geçiyor. Eğer bu kız burs bulduysa da haber ver bari sevinelim.
Abim şu aralar iş peşinde koşturmaktan eve bile gidemiyor. Konuyu güncellemeyi unutmuştur buyuk ıhtımal ben uyandırayım konuya baksın bi ;)
cemaate gırınce noluyor onu anlamadım????
Kayseri'de yapılacak bişe olursa seve seve yaparız. Özelden ulaşabilirsiniz.
hesap bilgisi istiyorum ayın 15'inde gelecek bir ödemem var o zaman bir miktar gönderebilirim..
Elimden geldiğince bir şeyler koyarım. Hesap numarası alabilirsek...
Arkadaşlar çok özürdiliyorum ciddi anlamda 1 aydır eve adım atmadan çalışıyordum. Bu günden sonra düzene giriyorum allahın izniyle . Eve yeni girdim , yarın öğlen konuyu inceleyip adres ve iletişim bilgilerini ve hsp numarasını isteyenlerle ilgileneceğim. Samet_61 konuyu kirletme özelden çok merak ediyorsan ne olduğunu anlatırım...
Tugral bey; kayserideki kardesimize istediginiz anda telefon ile ulasma imkaniniz var mi? Ayrıca yurt sorunu çözüldü mü?
Yok arkadaş, sizden birşey olmaz, şimdi de 38 numara birsürü giysi buldum yeni ve markalı. Ama bu kıza ulaşabileceğimizi sanmıyorum artık
Noldu gerçekten nedir durum?
hala hesap bilgilerini bekliyorum..
Arkadaşlar armageddon'un yardımı ile zorlu dönemi bitirmiş bulunmaktayız. Son durumları geçte olsa aktarıyorum. Ben antalyadan birkaç avukat arkadasımız ve cağdaş atatürkcüler derneği öğrenim hayatı boyunca destek sağlayacaklar. Bunlar dün tamamen sonlandırdığımız gelişmeler. Az , çok demeden elinden geldiğince yardım eden bütün arkadaşlarımız bir kız çocuğunun hakkıyla kazandığı sınav sonrası , okuma umudunu verip, Tıp fakültesine gitme kararı aldırdığınız sakın unutmayın. Hepinizden allah razı olsun. Maddi anlamda bir sıkıntısı kalmadığı için son durumu öğrenene kadar sizlere bilgi vermedimki boş yere başkasına yapılabilecek bir yardım parası fazladan gitmesin diye. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Süper bir iş başardık bana göre. Asla gidebilceğini düşünmediği, umutların bittiği bir anda okuyabileceğine ailece inandılar ve okumakta... Söylecek başka sözüm yok...
Emegi geçen herkese çok tşkler :) sevindim valla