User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Otomobille Ege turu yapmak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Otomobille Ege turu yapmak..

Arkadaşlar merhaba, çoğu arkadaşın benzer bir düşüncesi vardır, olabilir, belkide gerçekleştirmiştir düşüncesiyle böyle bir konu açma gereği duydum..

***** yaz sezonunun sonuna doğru yaklaşılıyor ve ben biraz daha gecikirsem tatil için sanırım Marmaris'e değil Kartalkaya'ya gitmem gerekecek..

İstanbul-Marmaris arası bir plan düşünüyorum güzergah kaba taslak oluşturdum benim tatil konusunda özellikle otomobil ile bir tecrübem yok..

Güzergah:

İstanbul, Silivri, Marmara ereğlisi, Şarköy, Eceabat(arabalı feri.) Altınoluk, Akçay, Ayvalık, İzmir, Alaçatı, Çeşme, Kuşadası, Didim, Milas, Turgutreis, Bitez, Bodrum, Datça, Marmaris..

Şeklinde düşünüyorum kaba taslak.. Sahil yollarını fazla kullanarak en az km ile ile nası giderim bilmiyorum artık..

Araç Fiesta 1.4TCDI olacak büyük ihtimal, bu kategoride başka az yakan araç önerinizi mutlaka değerlendirmek isterim..

Güzergah üzerinde mutlaka gidilmesi, görülmesi gereken yerleri dahil ederseniz ona göre rota çizmek istiyorum.. Yada bu rota olmaz şöyle daha iyi olur derseniz önerilere açığım.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzergah güzel.... Ama çok radar var aman dikkat

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyi bende balayımda yapmayı planlıyorummmm takipteyim sen açmasan ben acacaktım konuyu oralı arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidilecek yerler hakkında pek bi fikrim yok ancak temiz bi fiesta yakıt konusunda yüzünüzü güldürür eminim

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bodrum datça arasını feribot ile geçebilirsin.. datça'dan sonra da marmarise karadan gidebilirsin..
    Asıl sancı uyandığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzergah güzel.... Ama çok radar var aman dikkat
    Evet radar konusunu yine forumdan duymuştum, ama ekonomi kasacağım için radara girmem sanırım.. Yani inş.

Alıntı Batuhan Gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidilecek yerler hakkında pek bi fikrim yok ancak temiz bi fiesta yakıt konusunda yüzünüzü güldürür eminim
    Aynen bende öyle düşünüyorum alternatiflere de bakıyorum ama fiesta cazip..

Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şeyi bende balayımda yapmayı planlıyorummmm takipteyim sen açmasan ben acacaktım konuyu oralı arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
    Allah mesut etsin şimdiden.. Balayında yanımda ki kişi nasıl biri olacak bilmediğimden tek başıma gitme fırsatını elde edemem diyorum

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikler kazasız belasız yolculuk olsun inşallah

izmir alaçatı arasına sığacık ve urla eklenebilir eklenebilir özellikle özellikle sığacık çok güzel bi yer

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canakkale izmir yolunda paso trafik ışıgına yakalanıyorsun. şehrin içinden geçiyosn otoyol gibi bişiy yok. can sıkabilir yakıt artırabilir başıma geldi ordan biliyorm otoyol diye düşünüyordm şehir içinden geçtim eğer ben yol karıstırmadıysam

canakkale üzerinden geçerken bozcaadaya zaman ayırın güzel olacakdır. kaz dağlarında mola kesinlikle verin. izmirde bornovaya uğrarsanz kokoreç yemeyi unutmayın turgutreisde yi-geç balık var fiyatı ve lezzetiyle süperdi.

iyi eğlenceler
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben daha yeni geldim toplamda 2400 km yapmisim
    Built to fall....

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda yazan yerler uğrucağınız yerler ise

Kuşadasında bi cacık yok , turgutreis yerine akyarlar eklenebilir denizi mükemmeldir, milasta durmayın bile
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikler kazasız belasız yolculuk olsun inşallah

izmir alaçatı arasına sığacık ve urla eklenebilir eklenebilir özellikle özellikle sığacık çok güzel bi yer
    Çok teşekkür ederim.. Ekledim tavsiyenizi, güzergaha göre değerlendireceğim inşallah..

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canakkale izmir yolunda paso trafik ışıgına yakalanıyorsun. şehrin içinden geçiyosn otoyol gibi bişiy yok. can sıkabilir yakıt artırabilir başıma geldi ordan biliyorm otoyol diye düşünüyordm şehir içinden geçtim eğer ben yol karıstırmadıysam

canakkale üzerinden geçerken bozcaadaya zaman ayırın güzel olacakdır. kaz dağlarında mola kesinlikle verin. izmirde bornovaya uğrarsanz kokoreç yemeyi unutmayın turgutreisde yi-geç balık var fiyatı ve lezzetiyle süperdi.

iyi eğlenceler
    Bi dakka bi dakka yavaş söyle yazıyorum Ama şu bahsettiğiniz yolu biraz incelemem lazım ışıkları sevmem ama şehir içi görmekte lazım güvenli olsa da otobanı pek sevmiyorum.. Bir şey gördüğün olmuyor çünkü...

Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha yeni geldim toplamda 2400 km yapmisim
    2400 ideal bir km. gibi.. Hedef ve güzergah nasıldı?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aliağada gözümün önünde bi rampa inişi sırasında tırın birisi clioyu biçiyordu geç farketti ışıgı clio olayı sezip kırmızıda sağa kaçtı kurtardı. ben sevmedim özellikle izmirle dikili arasındaki yolu. aliağa falan felaketti
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaz dağlarında menemen yada yumurta yemenizi tavsiye ederim manzarayla harika gidiyorlar heleki melemenı cok iyidi
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta İstanbuldan çıkıp tekirdağ çanakkale üzerinden egeyi sahilden dolanarak muğlaya gittim. Eceabattan feribotla karşıya geçtik. Asos Behramkale'ye uğramanızı tavsiye ederim otantik bir mekan hava karardığında denizden vikingler gelicekmiş gibi his uyandırdı bende.. Geceyi Ayvalıkta geçirdik açıkcası ilk gördüğümüz pansiyona girdik kişi başı geceliğ 50tl verdik. Ayvalık sarımsaklı güzel bir sahil. Ordan İzmir'e geçtik. Çeşme yarımadasını sahilden turladık baya uzunmuş dolanırken yol üzerinde Karaburun'a giderenki deniz manzaraları insanı resmen büyülüyor bir iki koyda durup denize girdik dayanamayıp sahil yolundan içeride ama İzmir ve Aydın arasında Ortaklar'da durup çöp şiş yemenizi tavsiye ederim. Ordan da direk Muğla Akyakaya ve marmarise gittik. Marmarise diyecek bir şeyim yok zaten hem denizi hem gece hayatıyla çok sevdiğim bir yer toplamda gidişimiz 3 gün sürdü ama sıkıcı bir yolculuk olmadı. Dönüşte ise direk İstanbula döndük. Pazar gününe denk gelidiğimiz için 1 saat civarı feribot sırası bekledik ve 12 saate döndü Muğladan.

Not: Çanakkale Eceabat'a giderken radara girdim aklınızda olsun. Birde dönüş yolunda Susurlukta birkaç noktada radar vardı

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aliağada gözümün önünde bi rampa inişi sırasında tırın birisi clioyu biçiyordu geç farketti ışıgı clio olayı sezip kırmızıda sağa kaçtı kurtardı. ben sevmedim özellikle izmirle dikili arasındaki yolu. aliağa falan felaketti
    O yol tehlikelidir zaten tankerler hurda taşıyon tırlar trafik özellikle Aliağa İzmir arası yoğundur çok sayıda lamba bulunur. Özellikle Hurda taşıyan tırlara ve kamyonlara dikkat edin derim. Çünkü çoğu Kişi Tır sürmeyi Orda öğreniyor ehliyeti olmayanlar bile var.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orda yazan yerler uğrucağınız yerler ise

Kuşadasında bi cacık yok , turgutreis yerine akyarlar eklenebilir denizi mükemmeldir, milasta durmayın bile
    Durma dediğin yerde 33 gün tatil yaptım ben

- Bize Her Yer TRABZON

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az yakan araba konusunda fikir verebilirim.

C3 hdi
    206 hdi
    Megane 1.5 85lik

Megane Fiesta ile belki eşit yakar ama çok daha konforlu seçim olur. Diğerleri bir nebze daha ekonomik bence Fiesta'dan

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,4 - 1,5 dizel araçlar uzun yolda aşağı yukarı aynı yakıyor zaten. O kadar uzun bir yol yapılacağı için 100 kilometrede 1 litre az yakacak bir araç yerine o yolda en konforlu olan aracı tercih etmenizi öneririm.

Kiralanacak sanırım araç?
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)