İnşallah bir aksilik cikmazsa va vtecle ordayiz abim erkenden geliriz pr eh va vti toplu geliriz bizle toplu gelmek isteyenler kavacikta buluşup toplu gideriz daha güzel olur kanimca
Printable View
İnşallah bir aksilik cikmazsa va vtecle ordayiz abim erkenden geliriz pr eh va vti toplu geliriz bizle toplu gelmek isteyenler kavacikta buluşup toplu gideriz daha güzel olur kanimca
Keyiften kastin ne kardesim anlamadim ben ama zaten olumsuz dusunerek gelicekler gelmesin hic.
Oyle ekstra bi durum soz konusu degil.
Muhtemelen sanayide mangal yapacagiz.
Akabinde aksam cay icmeye geceriz.
Zaten toz alma, cila, muhabbet, fotograf cekimi, mangal, cay v.s. derken aksam olur.
Ayrica aksam denemek isteyenlerlede cikariz otobana. Keyifli olacagini dusunuyorum.
Kardesim avrupa ve anadolu yakasindan geliceklerle haberlesip gelebilirsiniz.
Onun org. Sen yaparsin :)
Ayrica ufak mangali olan varsa ne olur ne olmaza getirirse yaninda sevinirim.
Vti renk cümbüsü yasanicak o gün :)
Aksam gecerken herkeze slm veririm :))
Konuya bir güncel olsun gelmeyen kalmasın :) İstanbul yaptığımız buluşmada tam organize olamamıza rağmen 40 yakın vti gelmişti gelmeyen üzülür :)
bir aksilik olmassa ccd vti yla gelicem aralık ayında da tuncay abi böyle organizasyon yapmış ve bir çok vti gelmişti böyle özel araçların ve özel sahiplerinin bir araya gelmesi çok anlamlı olacağını düşünüyorum ömer böyle bir organizasyon ayarladığın için teşekkürü borç bilirim bütün vti sahiplerine şimdiden kazasız belasız cezasız güzel bir buluşma olması dileğimle
Ne demek kardesim. Asil ben tesekkur ederim desteginiz icin.
Cok guzel bulusma olucak Allah'in izniyle :)
Valla hava sicak :D yer desen hic sikintimiz yok. Bulusma yapilicak yer 200 arac alir.
Mangal desen sanayi bizim pazar dukkanlarda kapali zaten.
Sikinti olacak bisey cikmaz diye tahmin ediyorum.
Sadece mangali olan arkadaslar varsa getirirse yaninda sevinirim.
Bide fotograf makinalarinizi unutmayin.
Ben cekim yapacagim zaten elimden geldigi kadar.
97 oktan 5.10 olmuş benzin için sponsor firma varmı ömer?. Maalum ay sonu kardeşim :)
aynen transport şekli uygundur. ama acayip görsel olur kardeşim. reklam reklamdır :)
http://imageshack.us/a/img198/4653/yf4m.JPG
Güncel hava durumu :)
Hadi bakalım yarın yağış yok gibi duruyor.
Size iyi eğlenceler ben gelemiycem, yarın hava durumu karışık birde zaman uymuyor başka sefere artık.
Guncel olsun yarina bir sey kalmadi :)
pazar olmasada pazartesı yanındayım ömerım :) wıth sl 306 gtı :P