-
PCX cok mantıklı. Benzin 20 lira oldugunda bile anca 40 kuruş yakacak :D
-
yakında zaten çine döneriz her yerde scooterlılar insanlar artık arabaları çok mecbur zaruretleri olduğunda otoparkdan çıkarır.. onun yerine her yere scooterlarla giderler o yolda ilerliyoruz..
-
Kymco xciting 250 kullaniyorum, dizel arabam var ama arabaya artik binesim gelmiyor, kesinlikle scooter tavsiye ederim, benimki 3 veya 4 lt civarı yakıyor, 140 km hıza ulasiyor, park derdi yok.. Elektrikliler çok kaliteli degil, hem sessiz fark edilmiyor, hem de aküye bagimli gezmek kötü bir his. Ekonomi için honda pcx, agility 125, fiddle 2, sym jet 4 tavsiye..
-
bende gv250 var enjeksiyonlu efi system uzun yolda 2.4 lere kadar görüyorum ekonomi diye kasarsam normal uzun yol sürüşünde 120-140 falan 2.6/2.8 arası yakıyorum şehir içide ortalama 3.2/3.5 arası
-
Değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim.ehliyet isi hala muallakta :) ben bugün bi trafik sb ye gideyim sorayim ehliyet gerekip gerekmedigini,bir de kurs ücretlerini öğreneyim bakalım hangisi cazip gelecek.
-
Arkadaşlar motor showroomumuz var .
Her taşıt için ehliyet gerekiyor . Bu sizi durdurmuş olan polis ve polisle aranızda geçen diolaga baglı . ceza yememek için cenemizi açmamız gerek :)
Hatta plaka bile isteniyor fakat uygunluk belgeleri sorun oldugu için plaka çıkartamıyorsun elektirikli scooter için .
1850-2500 tl arası değişen fiyatlarla 1200 w - 2000 w arası çok güzel bir şey alabilirsin .
2000 w olanlar 2 kişi için ideal rahat bir şekilde sizi taşır . 1200 w olanlar ise tek kişi için sorunsuz binilecek araçlar .
-
valla dostum öncelikle 2 tekerlekli vasıta sürebilecegine güveniyorsan al derim.... Hep görürdüm bu vitessiz scooterları millet çatur çatur sürüyor diye kolay bişey sanıyordum... gittim 125 lik bi scooter aldım kask felan aldım ama daha motor tecrübem sıfır hiç binmemiştim hayatımda... daha aldığım 1-2 saat olmadan kendi oturdugumuz apartmanın duvarına çarptım.... aynaları sürttüm felan.... yani bu elle gaz verme olayının ayakla hiç bir alakası yok.... aynı bülent serttaş gibi birden motor altımdan kaçtı tutamadım dannn diye girdim duvara :D ... Allahtan mesafe kısaydı bide kask felan vardı pek bişey olmadı ama yani motor işi cidden bilmeyene sakatmış onu anladım :D ... tabi duvara felan vuruncada heves felanda kalmadı :D :D Babama verdim o takılıyor :D yani sende bu yazdıklarımı göz önüne al yada tecrüben varsa al derim ben...
bülent serttaşın komik kazası :D bülent serttas motor kazası - YouTube
-
pcx fiyatları ucmus 125 cc ne onerırısınız bende alıcam bıtane