Annem acibadem. Hastanesinde amelyeta giricek losemi hastasi oldugundan vicudu kan uretmiyor yardımlarıniz için şimdiden teşekür ederim
Emrah : 05326444033
Annem acibadem. Hastanesinde amelyeta giricek losemi hastasi oldugundan vicudu kan uretmiyor yardımlarıniz için şimdiden teşekür ederim
Emrah : 05326444033
kan degişim yapabiliyorsanız Arh + verebilirim
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Emrah hangi acıbademdesin. Acıbadem veya Kozyatağı ise akşam kan alınabiliyor mu ?
Toplantıdan çıkamıyorum çünkü, akşam 8'den sonra verebilirim.
Dün ağrıkesici kullandım, 4 5 gün evvelde son alkol tüketimi. Devamlı kullandığım ilaç yok. Uygun mu sorabilirsen ona göre bende akşama kendimi ayarlayayım.
Aç mı gelmek lazım birde ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
emrah ben birdaha kaç gün sonra verebiliyorum bilmiyorum açıkcası , ayrıca sürekli ilaç kullanmak durumundayım artık ( bir alerji hastalığı baş gösterdi , ölene kadar ilaç kullanacağım ). benim zamanım dolduysa ve verebiliyorsam seve seve tekrar veririm , ilaç konusunu ve ne kadar üstünden geçmesi konusunda beni aydınlatırsan sevinirim ve elimden geldiğince herseferinde kan vermeye hazırım . ( bu arada ozan ben )
Arh - araniyor acil lutfen bana ulaşirsaniz sevinirim kan bulunamadigindan amelyati yarina ertelendi![]()
Hangi acıbadem olduğunu söyleyebilir misiniz? Akşam 7'den sonra uygun mudur?
Annem kankanseri oldugugundan sadece arh - negatif alabiliyor diyer kanlara vicudu kotu tepki veriyor amelyati atlati cok sukur hepinizden Allah razıolsun yarın 2 kisi daha gerekebilir arh- kan gerekicek yine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)