User Tag List

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
284 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013/2014

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe hala diğer takımlara göndermeler devam ediyo 10 yılda bir 6-1 iyi gelmiyo bu ekibe.. Fatih hoca nasıl böyle taktik hata yaptı oda ilginç karşındaki antalya değilki forvete yükleniyon..
    drogbanın omzu çıkmış sanırım

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay yenmek yenilmek degil. Fenerlisde yapiyor , GS liside Bjkliside . Rakip takim yenildigi zaman her turlu makarayi yapanlar kendi baslarina gelince abuk subuk milliyetcilik mesajlari ve akli sira dokundurmali msglari artis artis paylasiyor ya ... Biz bundan kaybediyoruz.

Kendin yapinca sorun yok sana yapilinca karsi taraf hain bosverin bu isleri ilk basta bi kisilik oturtalim sonra gerisine bakalim

* lafim herkese degil ama buyuk bir cogunluk boyle her takimdan.Yazik
    Milli maçlar hariç, futbol külüpler düzeyinde evrensel bir spor ve endüstridir..Bütün dünyada böyle bu. Discovery Channel bununla ilgili bir belgesel bile yapmıştı.adamlar dünyada çok yere gittiler brezilya,ingiltere,italya,hırvatistan vs. ve ordaki taraftar grupları bizimkilerden çok daha fanatik. silahla maça gidiyorlar.mesela sao paulo fenerle oynasa cruzeio taraftarı gidip stada feneri destekliyor. mesela westham-millwall,marsilya-psg vs.vs. bizde ise işine gelirse milliyetçiliği uygulanıyor. eğer benim tuttuğum takım gs yada başka bir külup yüzünden10-15 milyon euro kaybediyorsa yemişim milliyetçiliğini. zaten örnek olarak verirsek bu gece sahaya çıkan takımın üzerinde düz beyaz forma olsa gs'mi yoksa kamerun milli takımımı anlayamazsın. bütün takım arap hangi milliyetçilik..
    komançero garage

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilginin acisini digerlerine laf atarak cikaricaginiza bence adam gibi takiminizi analiz edin bir nerde yanlis yaptik diye.Ileriye donuk daha iyi bir adim olur
    yıllardır analizimizi yapıyoruz, her koyun kendi bacağından asılır onu da biliyoruz, ama bu gün şunu öğrendim ki, Avrupa'ya uzunca bir süre gidemeyecekler kendilerine yeni ülke ve takımlar bulmuşlar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Musti PoweR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay yenmek yenilmek degil. Fenerlisde yapiyor , GS liside Bjkliside . Rakip takim yenildigi zaman her turlu makarayi yapanlar kendi baslarina gelince abuk subuk milliyetcilik mesajlari ve akli sira dokundurmali msglari artis artis paylasiyor ya ... Biz bundan kaybediyoruz.

Kendin yapinca sorun yok sana yapilinca karsi taraf hain bosverin bu isleri ilk basta bi kisilik oturtalim sonra gerisine bakalim

* lafim herkese degil ama buyuk bir cogunluk boyle her takimdan.Yazik
    fb.com/mustipoweR facebook linkim , arkadaşlık isteği gönder bütün zaman tünelinde bi durum yazmışmıyım bak bakalım diger takımlara karşılık. yazık tc kimlik numarası taşıyosun , ama hala yabancı takımı destekliyosun.

Edit : sadece size karşı söylemiyorum bunu (genel konuşuyorum) destekliyenler için..
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laf atma olayı her zaman oluyor ki.

Almanlar, ispanyollar hepsinde denk geldim bu duruma. Olay laf atma değil, bunun seviyesizliği.

Örneğin geçen sene bayern taraftarlarının hemen hemen hepsi, dortmund yenilirse hahahahahahah, yenerse bundesliga için iyidir diyorlardı vs.

Fakat bizim insanımız bunun b*kunu çıkarıyor herşeyde olduğu gibi.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde drogba yoksa onlarda da casillas çıktı.
    bahaneye gerek yok.
    ilk 15 dk oynuyoruz. ilk golü biz yiyoruz. sonrasında dağılıyoruz.
    ikinci yarı başlarında soyunma odasının gazıyla atarsak çeviriyoruz.
    bugünkü gibi olursa da sonuç böyle oluyor.

Bence taraftar da hata. Ne yani gol atamayıp, pozisyon kaçırıp, gol yiyince GS li olunmuyor mu. Oturacak olan değil destek olacak olan gitsin arkadaş. Sahayı 80 de boşaltmalar falan. Yahu sanki oyun fiyasko, ilk yarı çatır çatır oynadı bizimkiler. O stada 80. dk da sırtımı dönüp çıkıp da hala Gs liyim demeye utanırım yahu.
    Skor olmuş 0-5 hala deli gibi bağıran taraftar vardı,sanki skor tersiymiş gibi..80'de stadı terkeden taraftarıda suçlamamak gerek,kimse bunu beklemiyordu..Beşiktaşlıyım ama helal olsun o taraftara,Casillas' bile alkışladılar.

Tamam defans anlayışın kıt sürekli ileriyi düşünüyorsunda o topu her kaptırmanda gol olacağını ben bile düşünüyorken senin amacın neydi merak ediyorum F.Terim.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milli maçlar hariç, futbol külüpler düzeyinde evrensel bir spor ve endüstridir..Bütün dünyada böyle bu. Discovery Channel bununla ilgili bir belgesel bile yapmıştı.adamlar dünyada çok yere gittiler brezilya,ingiltere,italya,hırvatistan vs. ve ordaki taraftar grupları bizimkilerden çok daha fanatik. silahla maça gidiyorlar.mesela sao paulo fenerle oynasa cruzeio taraftarı gidip stada feneri destekliyor. mesela westham-millwall,marsilya-psg vs.vs. bizde ise işine gelirse milliyetçiliği uygulanıyor. eğer benim tuttuğum takım gs yada başka bir külup yüzünden10-15 milyon euro kaybediyorsa yemişim milliyetçiliğini. zaten örnek olarak verirsek bu gece sahaya çıkan takımın üzerinde düz beyaz forma olsa gs'mi yoksa kamerun milli takımımı anlayamazsın. bütün takım arap hangi milliyetçilik..

Bende bunu diyorum Olay baska takimi desteklemek degil.Aslinda tam tersi ezeli rakibinin oynadigi takimi desteklemek bu isin rengi.

Benim belirttigim konu Kendisi dalga gecince sorun yok ama onunla dalga gectikleri zaman vay efendim siz hainsiniz nerde milliyetcilik vs vs .

Olani biteni analiz etmektense kolaya kacip isimize geldigi yorumluyoruz

@ Musti PoweR . Yazdiklarimi bir daha oku istersen , anlamadiysan bir daha oku ben genel bir konuya degindim sen su bu o boyle yapiyor demedim.

Ezeli rakibi yenilince dalga gecen ama kendi basina gelince isi milliyetcilige doken bir suru insan var bunu belirttim , cokta basit bi sekilde yazdim .

Nerden cikardin baska takimi destekledigimi bi aciklarsan sevinirim cok merak ettim . Ciddi bi sekilde bi rahatlamaya hava almaya ihtiyacin var bence.

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıllardır analizimizi yapıyoruz, her koyun kendi bacağından asılır onu da biliyoruz, ama bu gün şunu öğrendim ki, Avrupa'ya uzunca bir süre gidemeyecekler kendilerine yeni ülke ve takımlar bulmuşlar...

Bu laf banaysa benim yazdiklarimdan anlatmak istediklerimden hic bisi anlamasiniz .
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Musti PoweR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunu diyorum Olay baska takimi desteklemek degil.Aslinda tam tersi ezeli rakibinin oynadigi takimi desteklemek bu isin rengi.

Benim belirttigim konu Kendisi dalga gecince sorun yok ama onunla dalga gectikleri zaman vay efendim siz hainsiniz nerde milliyetcilik vs vs .

Olani biteni analiz etmektense kolaya kacip isimize geldigi yorumluyoruz

@ Musti PoweR . Yazdiklarimi bir daha oku istersen , anlamadiysan bir daha oku ben genel bir konuya degindim sen su bu o boyle yapiyor demedim.

Ezeli rakibi yenilince dalga gecen ama kendi basina gelince isi milliyetcilige doken bir suru insan var bunu belirttim , cokta basit bi sekilde yazdim .

Nerden cikardin baska takimi destekledigimi bi aciklarsan sevinirim cok merak ettim . Ciddi bi sekilde bi rahatlamaya hava almaya ihtiyacin var bence.
    editleyip düzelttim .. genel konusuyorum dedim.
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erioador un dediği gibi , kim beşiktaşla 8taş diye dalga geçmedi ? kim fener geçen sene benficada elenince alay etmedi
    bu olaylar böyle yapıcak bişey yok , yok biz o kupadayız adamlar iki yıl gidemicek edemicek diye karşılık verildiği sürece devamıda gelir yani

bırakın konuşan konuşsun
    Livestrong

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer maç 1-1 bitmiş. 2.lik için ümidi kaybetmeden, diğer rakiplere hazırlanmak lazım.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.
    kesinlikle katılıyorum. ..
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu laf banaysa benim yazdiklarimdan anlatmak istediklerimden hic bisi anlamasiniz .
    yok yahu sana neden olsun lafım, bu gece özellikle face de ne kadar FB ve BJK li varsa saydırmış birlik olup... eskiden kızdırırdık elbette ama şu an olay kızdırmak falan değil, 2 takım atıldığı ve şikesi tescillendiği için istenmediği Avrupa'da oynayan başka takımları tutmaya başlamış...

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eriador bunu demiş doğruda demiş...beşiktas taraftarının bi yazısı

edebiyat yapmasın kimse

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yahu sana neden olsun lafım, bu gece özellikle face de ne kadar FB ve BJK li varsa saydırmış birlik olup... eskiden kızdırırdık elbette ama şu an olay kızdırmak falan değil, 2 takım atıldığı ve şikesi tescillendiği için istenmediği Avrupa'da oynayan başka takımları tutmaya başlamış...
    Aynen öyle abi, bugun daha başka bi "gaz" ile yazmis herkes.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macin 80. dk sindan sonra Besiktasa kufurler, 8tas...Feda sezonunda para komidinin altinda..Etme bulma dunyasi iste nur topu gibi 6s ve para komidinin 6inda oldu.. Keske Avrupa arenasinda birlik olup TR de yesek birbirimizi ama maalesefki bu imkansiza yakin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suratına sıçılmayacak adamların tuttugu takımın basarısı sayesinde kendisini bir üst sınıfta digerlerinide altta gormesi yüzünden bunlar geliyo başımıza , halbuki adama türkçe soru sorsan cevap veremiyor konuşmayı bilmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Macin 80. dk sindan sonra Besiktasa kufurler, 8tas... Etme bulma dunyasi iste nur topu gibi 6s oldu. Keske Avrupa arenasinda birlik olup TR de yesek birbirimizi ama maalesefki bu imkansiza yakin.
    80. dakikada stadda 5bin kişi kalmıştı, o küçük grubun 30 saniyelik tezahuratları birilerini kırdıysa o bizim ayıbımız, oraya gidenleri yönlendiren gerizekalıların terbiyesizliği...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Macin 80. dk sindan sonra Besiktasa kufurler, 8tas...Feda sezonunda para komidinin altinda..Etme bulma dunyasi iste nur topu gibi 6s ve para komidinin 6inda oldu.. Keske Avrupa arenasinda birlik olup TR de yesek birbirimizi ama maalesefki bu imkansiza yakin.
    saydırıp saydırıp sonra keşke deme komik oluyorsun, çarşı dan daha iyi küfür eden taraftar mı var ?
    Livestrong

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevdıgım bı kardesım yazmıs....

Geçmiş olsun gs li arkadaşlar, kötü bir skor, kötü oyun. gs yi hiç sevmem ama bir Türk takımının mücadelesi olarak izledim maçı. Bu büyüklük havalarından kurtulması lazım gs futbolcularının teknik heyetin vede taraftarının. Futbolun adaleti acımaz keser bileti. Özellikle sosyal medyada maç öncesi felaket rüzgar yapan gs li arkadaşlar şimdi niye kuş börtü böcek mp3 cd film oyun program paylaşıyor?? Kazansaydınız böylemi yapacaktınız??? Sabahlara kadar paylaşımın dibine vuracaktınız. Her takımın iyi günü kötü günü var. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı gibi olamayacaksınız.. Bırakın şimdi gs liler temcit pilavı gibi eski konularla Fenerbahçe'lilere Beşiktaş'lılara saldırmayı da ya takımınızı tutun yada susun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)