Ben de akçay için bakındım gebzeden mi çanakkaleden mi gideyim diye.. Pek fark yok sanırım otobusle gidecem![]()
eğerki anadolu yakasında oturuyorsanız eskihisar-topçular yada pendik yalova. eskihisar-topçular daha iyi gibi. otobüs gibi sürekli gidip geliyor.
avrupa yakasında oturuyorsanız yenikapı-bandırma seferi daha işinizi görebilir. tabii bilet fiyatlarını önden kontrol edin, yenikapı bandırma karaborsa gibi
eskihisar-topçular net 50 tl alır, pendik-yalovada 50tl+ her yolcu başına 5 tl.
az yakan arabanız varsa körfezi dönmeniz mantıklı olacaktır, sanırsam 160-170 km gibi farkediyor. daha iyi bilen birisi çıkacaktır muhakkak.
eskihisar topcular - yalova - bursa - balıkesir -manisa - izmir - aydın söke yolundan didime devam.
aydın söke yolu ve didim yolu rezalet şimdiden söyleyim iyi yolculuklar.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ilk rota doğru
topculardan geçer veya korfezi donersin yalova bursa izmire kadar izmirden aydın otobanından soke ayrımından çıkıcaksın bodrum yolundan zaten sapaktan çıkınca 1 saat falan suruyordu yanlış hatırlamıyorsam
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
birinci rota normali ama geze geze giderim dersen 2.sinden gideceksin
ayriyetten ciddi derecede saat ve hız farkı var. izmire ulaştığın anda geldin sayılır komple otobandan yaldır yaldır![]()
Eyvallah arkadaşlar sağolun yardımlarınız için bu yolu ilk defa kullanıcam arabayla bi sorayım dedim bu topçulardan geçerken önceden bilet mi alıyoruz netden yoksa sıradan mı giriyoruz ?
Dün döndüm ege'den. Giderken biri, dönerken ikiyi kullandım. Kesinlikle birinci güzergah. Zaten tatile gidiyorsun gereksiz zaman kaybı anlamsız olur. İyi tatiller.
1 saat oldu İstanbul a ineli.. İlk rota ile 110 cruise, 8 saatte girersin. Yollar biraz dolu. Susurluk'ta radara dikkat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)