inşaallah ödemeyi garantiden şahıs adına yapmamışsındır.
Printable View
inşaallah ödemeyi garantiden şahıs adına yapmamışsındır.
Bu şerefsizler kanundaki boşluktan yararlanıp hala yapıyorlar savcılığa suç duyurusu veriyorsunuz tck da böyle bir suç yok diye yazı geliyor hakkınızı başka mahkemede arayın diyor uğraşacak olan avukat parasını hesap ediyor benim böyle 500 liram gidiyordu lavuk içerde yatıyor dolandırıcılıktan savcılıktan yazı geldi bu şekil telefonunu bir arayayım dedim annesi çıktı babasını verdi telefona adam adam çıktı paramı gönderdi makbuzu fakslayınca ismini burdan yazmıyorum bu itin mağdurları fan sayfası bile kurabilir hala devam ediyor sanada bu denk gelmiştir bir sorun olursa cebimi pm atıyorum sana
işallahta yaşamazsın. şimdi gelelim GET neden güvenli degil. satıcı için alıcı için degil.
ps3 ü kutuya koydum kargoya verdim , karşı karafa gitti. para havuzda karşı taraf oynadı oynadı hdd ini degişti yeni kolları eskisi ile degişti hdmı kablosunu aldı. yanınada 2 kilo patates 3 kg hıyar koydu kargoya gitti geri verdi istedigim gibi cıkmadı veya memnun degilim dedi kargocuda ne gelmişti sana ps3 mu bakim tamam ps3 müş diyip geri geldi malzeme sana. sonra nefesi baska yerlerden almaya basladın daha yaparmıydın GET ile satış falan. :) bu sadece 1 örnek.
bu dediğini geçen hafta GET'le tlfn satarken yaşadım.
muadilleri 150 den aşağı değilken ben ilanı 110 dan açtım.
elemanın teki msg attı. parça niyetine alacağım. anakartı sağlam mı dedi. ok problem yok dedim.
satın alıyorum kargolarmısın bugün dedi. oke kargolarım dedim. eleman satın aldı kargoyu verdim gitti.
sonra şeytana keyif gerek ya , o kargo adama teslim olup adam onay verene kadar attım tuttum. ya onay vermezse , ya anakartı alıp tlfnu geri yollarsa diye.
neyse ki adam hain değilmiş. tlfnu aldı , anında onay verdi. %100 de yorum girmiş :D
bu arada sizin RC jantı olayı 3 ay öncesine mi dayanıyor
4 sene sonra mı uyarıyosun bizi :D :hahaha:
Her daim ptt kapida ödeme
sahibinden get li alış veriş yapıyorsanzı puanı yüksek ve üyelik tarihi eski kullanıcılardan alış veriş yaparsanız %90 zarar gelmez.. %10 bir ihtimal her zaman vardır en garantili alışverişde bile..
yok hacım yok yok yok valla. kargocu parayı almadan açtırmam diyor bende 1 kg sogan 15 tl mi diyorum. :D onda da güvence yok ama en güvenliside o aslında. çünkü kargoyu alıp kargocuya parayı verip kargocu gitmeden kargoyu açıp abi bundan sogan cıtı demen lazımki oda geri iade etsin :D anladın sen onu :icon_tup:
İlan iptal olmuş ama bende hala açık sayfayı yenilemedim şöyle bir ayrıntı var.
Alpaslan Aydın
Üyelik Tarihi 03 Eylül 2013
İlan Tarihi03 Eylül 2013
Adam ***** siteye Üye olmuş. Sitenin kullanımını çözmüş ve Aa dur bende bir takım jant var satayım demiş ölü paraya... :icon13:
Burada da devreye daha önce yaptığı alışverişler vs. giriyor. :icon_tup:
Emir sen bitmişsin :D
İlan yayından kalkmış
neden ? :D
http://t1309.hizliresim.com/1f/3/s80f8.jpg
hep 106sızlıktan :D