User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: dikkat dolandırıcı...

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dolandırıldım demıyorum, basıma gelen olayı anlattım ve get ilan olmasının faydasından dolayı paramın ıadesının gerceklestıgını soledım, yaptıgımın yanlıs oldugunu dusunmuyorum. Bircok kısının zan altında kalmasını gerektıren bır durum yok, bende burdan olan bırcok kısıden bırcok urun satın aldım hesaba havale olarak hıcte problem yasamadım. Dostlugumuzda baki kaldı.
    Demek ıstedıgım tek sey su Aynı sehırde degılsenız Ve tanımıyorsanız dikkatlı olun.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dolandırılmadım ondan isim vermem demekte gerçekten çok etik bir davranış..Resmen ifşa olmamasına destek oluyorsunuz.

Evet bu ülkede adalet o kadar hızlı ve düzgün işliyor ki adliyeye gidip 'bana dolandırıcı dedi' diye dava açmaya kalkarsanız arka tarafıyla güler birileri size,bize..

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dolandırılmadım ondan isim vermem demekte gerçekten çok etik bir davranış..Resmen ifşa olmamasına destek oluyorsunuz.

Evet bu ülkede adalet o kadar hızlı ve düzgün işliyor ki adliyeye gidip 'bana dolandırıcı dedi' diye dava açmaya kalkarsanız arka tarafıyla güler birileri size,bize..
    ülkenın adaletının ne boyutta oldugu, yada bırısının benım hakkımda dolandırıcı dıyolar dıyıp gıtmesınden dogacak sorun benı enterese etmıyor,
    Adamın benle olan tıcaretındekı yasadıgım sorunu yazdım ben, yazmamdakı sebepde GET ılanın önemli brsey oldugunu vurgulamaktı, Adamın adı soyadı degıl.
    Ayrıca ifşa olmamasına destek kesınlıkle olmuyorum, Nedıcem su ısımle yaptıgım alısverıste malımı yollamadı bende satısı ıptal edıp paramı aldımmı dıcem, adam demıcekmı ozaman, paranın ustune yatmadık bısey yapmadık ne alaka demıcekmı sacmalamayın lutfen.
    Önemle soylemek ıstedıgım forumdanda olsa sıtedende olsa ne olursa olsun tanımadıgınız, aynı sehırde olmadıgınız bırısıyle yapılan alısverıste kendınızı bırsekılde guvenceye almadan ATM olsun hesabına olsun para cıkartmayın.. konunun ana dusuncesı bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet, şu kisiyle alışveriş yapmak istedim sahte kargo bilgisi verdi üstünede malı almadan onay vermemi istedi bende siteden paramı almak zorunda kaldım deseydiniz diğer insanlar zaten o adamın sağlam pabuç olmadığını anlarlardı..
    Neyse diyecek birşey yok zaten adı sizde kalsın..İki gün sonra gene birisi dolandırıldım yada adamın biri zamanımı çaldı diye konu açarsa kim saçmalıyor daha rahat görürüz.

Saygılar

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu durmadan laf sokma çabalarını bırakın artık arkadaş bu nedir ya
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerkez_kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu durmadan laf sokma çabalarını bırakın artık arkadaş bu nedir ya
    Kimi kastediyorsunuz ,kim laf sokmuş bi gösterebilirmisiniz ? ,
    Açtığınız konununda amacını çözemedim zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)