iş cıkısı yaklaşıyor gene başlıycak serüven nasıl gidicez acaba yada kımle akraba olucaz gene
Printable View
iş cıkısı yaklaşıyor gene başlıycak serüven nasıl gidicez acaba yada kımle akraba olucaz gene
Yolcusu bile arıza ama genç lafı güzel koydu :D
Metrobüste Yanına Erkek Oturtmayan Kadın - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
o kadın nedir yaa kendi zevkine göre bekliyeceksin diyor bide yaaa
biri hiç metrobülerın km lerine baktın mı ? ben gecenlerde dikkat ettım 6 - 7 milyon km ortalama ile seyrediyorlar. en fazlada 8 küsür milyon km gördüm. bence iyi dayandılar istanbula metrobüsler
bozulabilir kırılabilir patlayabilir bunlar olağan şeyler ama 1 metrobüsün bozulmasının bütün seferleri etkilemesi ilginç bununla ilgili bi çalışmanın önceden yapılmış ve halihazırda duruyo olması lazım
hollandalı metrobüslerden bıkan vatandaş
http://u1309.hizliresim.com/1f/5/sb0t4.jpg
Aslinda metrobusun trafigin aksine gitmesi bile yanlis. Allah muhafaza lastigi patlasa yarilsa ki daha once oldu seyir hakindeki araclarin icine dalmasi an meselesi. Toplu tasima oke sahane birsey fakat bazi riskleri goz ardi ediyorlar.
Valla keske oyle olsa. Zaten bu haldede trafigin icine ettiler. En azindan daha saglikli olurdu.
Aynen oda bir secenek. Benim anlatmak istedigim allah korusun bir kaza aninda otobusle burun buruna gelirsin. Iste o zaman gor rezilligi.