sanayide denk geldim adamlar hyundai almışlar kaplamalı , kaplamayı soktüklerinde tavan dahi macun içindeydi
Printable View
sanayide denk geldim adamlar hyundai almışlar kaplamalı , kaplamayı soktüklerinde tavan dahi macun içindeydi
araç renta car aracı :D bizim mahallede avcılarda tanımayan yoktur çok çok uzak durulcak bir araba
yine süpriz abi belki dediği yerlerden başka ön 3 parçada boya var adam kalktı sana arka ve ön kapıda boya var dedi halbuki onun dışında ön 3 parça boyalıydı sende tabi bilemiyorsun haliyle... yani bence her türlü süpriz yumurta sıkıntılı iş eğer sağlam referanslı bi araba değilse bulaşmamakta fayda var diye düşünüyorum...
kısacası kaplama araçtan uzak duracaksın zaten dikkat ediyorumda kimse yanaşmıyor araçlar satılmıyor bilindikler hariç
Kaplama araç almamaya dikkat edilmeli
Eğer yeniden kaplatma masrafını gözden çıkarırsanız tek çözüm şu şekilde ki ben öyle yapıyorum;
Araç sahibi genelde 2 parça lokal boya var onun dışında hiçbirşey yok der, nerelerde boya olduğunu sorun, daha sonra kaplamayı söktürün dedikleri gibi çıkarsa alır yeniden kaplatırsınız yok eğer dediği çıkmazsa arabasına kaplama parçalanmış bir şekilde biner uzar
zaten bu teklifi kabul etmiyorsa vardır bi bokluk
En kesin yöntem :icon_tup: